Pulse III Solo aka The Guybrator

Product

Pulse III, de laatste editie van de populaire mannentoy. Pulse II is nu niet meer verkrijgbaar.

Maar weinig speeltjesmakers hebben fantasie genoeg om een technisch vooruitstrevend mannenspeeltje te maken.

Tenga doet zijn best qua design, maar borduurt voort op de populaire "genotsgrotjes" of sleeves. Verder heb je de originele en nog steeds erg vooruitstrevende Cobra Libre van Fun Factory - de eerste echte vibrator voor mannen.

Deze PULSE echter doet iets helemaal anders, in de toy schuilt een soort trilplaat die de voorhuid heen en weer beweegt. En dat op zo'n intense manier - meerdere standen mogelijk uiteraard - dat je niet anders kunt dan klaarkomen.

Het gevoel is met niets anders te vergelijken, en het is al zeker niet mogelijk om de intensiteit na te bootsen met de hand of om het even wat.

PULSE is een origineel, zeer orgastisch en plezierig speeltje voor mannen die het genot graag opzoeken en er zoveel mogelijk van willen hebben, ook als ze alleen zijn. Probeer het uit! 

Waterproof, oplaadbaar, luxe... ook in de winkel in Mechelen verkrijgbaar. 

Sample aanwezig in de winkel.

Meer

PULSE is een stimulator die oscillaties gebruikt om de voorhuid / eikel te stimuleren. Dit is heel orgineel en onderscheidt de PULSE van alle andere speeltjes voor mannen. Een voordeel van dit ontwerp is verder dat u geen erectie nodig heeft om de PULSE te kunnen gebruiken. Aan de ene kant kan de gebruiker genieten van de sensatie van het stijf worden maar anderzijds biedt dit geweldige mogelijkheden voor mannen die lijden aan erectiele dysfunctie (ED).

Details

Oplaadbaar met meegeleverde USB lader.
Warm water en zeep of een antibacteriële toy cleaner.
Silicone en ABS plastic. 100% waterproof.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
99,00EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Rebecca
15/12/2016 - 18:52

Mijn persoonlijke top drie voor een "gift that keeps on giving"

becca
18/03/2016 - 15:36

Vraag aan Loveware:

Ik ben een man van 50 jaar en op dit moment niet mobiel omdat ik met krukken loop. Ik ben op zoek naar mooie beelden die me kunnen opwinden (dvd, internetsites,...) en een tof speeltje dat me kan helpen om tot een stevige erectie te komen om daarna verder te masturberen tot een orgasme.