Sharevibe strapless strapon

Product

De Sharevibe dildo van Fun Factory is de verbeterde en vibrerende versie van de Share, al meer dan tien jaar lang dé handenvrije dubbele toy voor lesbische koppels. Ook de Sharevibe is ontworpen om beide partners handenvrij en harnasvrij plezier te bieden.

Zowel de Share als de Sharevibe bieden het voordeel van meer contact tussen de naakte lichamen, zonder dat een dildogordel in de weg zit.

De grootste verschillen: Sharevibe heeft een uitneembare herlaadbare kogel, wat er een krachtige vibrator van maakt. Sharevibe is stijver dan de Share, zodat hij beter op zijn plaats blijft zitten en niet met de handen ondersteund moet worden.

Toch blijft de Sharevibe flexibel genoeg om de partners in hun liefdesspel op volkomen natuurlijke wijze te "volgen".

Het design is daarnaast ook een beetje minder "fallisch" geworden. Geen eikel meer, maar een abstracte dildo met een stimulerende ribbel voor de clitoris van de actieve partner.

Sharevibe is iets compacter dan de Share, maar groter dan de Share XS (die enkel voor anale penetratie is bedoeld). De Sharevibe is even geschikt is voor vaginale als voor anale penetratie.

Dus ook een aanrader voor heteroseksuele koppels die van zijn van "pegging" (= anale penetratie van de man door de dildo dragende vrouw).

Meer

Alle Fun Factory dildo's zijn gemaakt van 100% silicone. Dat maakt dat ze stevig en stabiel, maar toch flexibel zijn. Silicone is niet poreus, dus makkelijk te reinigen, en hypoallergeen. De Stubs kunnen gekoeld of opgewarmd worden in water of op de verwarming. Ze zijn alle ergonomisch gevormd, met een goede grip, en makkelijk in het gebruik. Silicone speeltjes combineren niet met silicone glijmiddel.

Details

21,8cm lang met voor het passieve deel een diameter van 2,8cm en voor het actieve deel een diameter van 3,8cm.
Herlaadbare bullet met 5 snelheden (intensiteiten), magnetische USB lader bijgeleverd. De bullet kan als op zichzelf staande vibrator gebruikt worden voor externe lichaamsmassages!
Silicone kunt u probleemloos reinigen met warm water en een milde zeep. Kogel is eveneens waterproof. De toy mag in zijn geheel ondergedompeld worden.
100% silicone.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
99,90EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Rebecca
11/02/2017 - 17:59

Hallo!

Mijn naam is Neoza, ik ben samen met Bieke. Wij studeren nog en wonen samen op kot in Gent.

Bieke en ik hadden al geëxperimenteerd met strapless strapons. We hadden enkele heel goedkope versies gekocht om eerst eens te testen. De resultaten van de goedkope strap-ons vielen wat tegen, maar we voelden dat met een betere strap alles gemakkelijker zou gaan. Hierbij onze bespreking van de Sharevibe van Fun Factory!