MISS BI duovibrator

Product

De grote herlaadbare vibrators van Fun Factory hebben twee "dubbele" zusjes bij: de Lady BI en deze compacte Miss BI hebben twee motoren (één in de schacht en één in de clitorisstimulator) die je apart van mekaar kan regelen.

De vorm van deze Miss BI zou wel eens het ei Columbus voor vele vrouwen kunnen zijn: een korte en dikke, flexibele schacht, voor een bijzonder "gevuld" gevoel, en een armpje dat met een dubbel randje een héél beweeglijke clitorisstimulatie geeft.

Miss BI maakt deel uit van de nieuwe G5-serie van Fun Factory. Deze knappe vibrators "made in Germany" zijn stevig maar toch flexibel, in tegenstelling tot vele andere vibrators, die bij het inbrengen vaak hard en rigide zijn!

De zachtheid maakt dat u met uw vagina in de schacht kan "knijpen", en dat ze dus bij het inbrengen nooit oncomfortabel worden. 

De power van de Miss BI is opvallend en heel indrukwekkend. Uiteraard heeft de Miss BI ook alle kenmerken van de andere G5s mee:

Nieuw:

- 25% krachtiger, maar minder trillingen in de greep.

- Press FUN to play knop: instant aan- en uitzetten!

- Vergrendeling mogelijk voor discreet transport.

- Nog flexibeler en toch stevig, verkort batterijcompartiment.

- 6 vibratie intensiteiten.

- 6 vibratie ritmes.

Uiteraard nog steeds 100% waterproof en herlaadbaar met de meegeleverde universele USB oplader. (Het makkelijkste is om deze te laden met bijvoorbeeld de adapter van uw smartphone of tablet). De allereerste laadbeurt kan 16 uur in beslag nemen.

Meer

De perfecte dubbele stimulatie van zowel de clitoris als de G-spot. 2 apart van mekaar te regelen motoren in schacht en arm. Gekromd voor betere G-spot stimulatie. Compacte body voor een gevuld gevoel. 100% waterdicht. Herlaadbaar. Makkelijk te reinigen. Sterke, stille en duurzame motor. Intuïtieve en ergonomische bediening. USB-lader meegeleverd. Stil.

Details

Wordt geleverd met een magnetische USB-oplader. Pas op, voor het eerste gebruik moet u de herlaadbare batterij helemaal opladen, en dat kan tot 16 uur in beslag nemen. U laadt hem op door de magnetische lader op de twee contactpunten onderaan te klikken, de USB kunt u ofwel in uw computer, ofwel via een adapter in uw stopcontact steken. Wij raden aan met een adapter te werken, bijvoorbeeld die van uw smartphone of tablet. Blijft 6 maanden standby wanneer volledig geladen. NOOIT voor langere tijd "leeg" opbergen.
100% waterproof. Reinigen met water en zeep voor en na ieder gebruik, of met een toy cleaner.
Lichaam in 100% medisch silicone. Controle unit in ABS plastic.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
109,90EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Rebecca
17/12/2016 - 15:54

 

Mijn aanraders als je jezelf een cadeau wil doen waar je wat aan hébt, of als je de vrouw van je leven gewoon ontzettend graag ziet genieten.*

Mijn nr. 3 : VIBEASE uitwendig vibratortje

 
Rebecca
30/11/2016 - 17:52

Vanaf nu verkrijgbaar in de winkel, online, en via onze FUN party's: de Blackline versies van de populairste Fun Factory toys. Heel erg elegante versies zijn dit, in mooi mat en glanzend zwart uitgevoerd.

Rebecca
24/11/2016 - 13:36

Er wordt maar heel zelden korting gegeven op de geweldige Fun Factory toys. Dus is dit een buitenkans!