Fun Factory Bootie buttplug set van drie

Product

De populaire Bootie heeft er twee broertjes bij, een Medium en een Large versie. Een set van drie dus in één doos.

De Bootie is al jaren één van mijn absolute aanraders als u met anale stimulatie wil starten. Bootie small (de originele versie) is erg erg haalbaar, heel comfortabel en fijn om te dragen tijdens seks (bijv. orale seks of vaginale seks).

Met de set kun je van klein naar groter opbouwen!

Een plug masseert de vagina en indirect ook de G-spotzone tijdens het vrijen. Bij mannen masseert de plug de gevoelige prostaat.

Booties kunnen naar believen kort of langere tijd gedragen worden, de basis zit goed tussen de billen en hindert uw bewegingen niet.

Meer

Alle Fun Factory dildo's, die ze zelf "Stubs" noemen, zijn gemaakt van 100% silicone. Dat maakt dat ze stevig en stabiel, maar toch flexibel zijn. Silicone is bovendien niet poreus, dus makkelijk te reinigen, en hypoallergeen. De Stubs kunnen gekoeld of opgewarmd worden in water of op de verwarming. Ze zijn alle ergonomisch gevormd, met een goede grip, en makkelijk in het gebruik.

Details

BOOTIE SMALL: 7,6 cm en 1,6 - 2,7 cm BOOTIE MEDIUM: 9,3 cm en ø 1,7 - 3,5 cm BOOTIE LARGE: 11,1 cm en ø 1,9 - 4,05 cm
Silicone kunt u probleemloos reinigen met warm water en een milde zeep. Voor en na elk gebruik reinigen, eventueel met een antibacteriële toy cleaner.
Silicone.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
59,90EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Rebecca
14/06/2016 - 12:13

Nieuw en uniek voor ons taalgebied: een vlogger over sekstoys voor mannen. Matthias doet dat goed! Een aanrader als je op zoek bent naar authentieke reviews. Hier eentje van onze Pluggenset Bootie set van drie.