Fun Factory B Balls duo

Product

Deze B-Balls zijn het antwoord op die mensen die zich afvroegen of Smartballs anaal te dragen zijn. Nee dus! Want zonder basis bestaat het gevaar dat die dekselse toy niet meer uit uw rectum te vissen valt.

De B-Balls zijn inderdaad smartballs maar dan met een basis, ze blijven mooi waar ze thuishoren tijdens het vrijen en de beweging van de balletjes geeft een heel interessant extra gevoel bij het vrijen.

De gewichtjes binnenin reageren op uw bewegingen! Hierdoor krijgt elke stoot, elke beweging, een extra "kick" en dimensie.

De unieke bewegende balletjes binnenin de balletjes masseren de vagina en indirect ook de G-spotzone tijdens het vrijen. Bij mannen masseert de dubbele plug de gevoelige prostaat. Partners voelen de bewegingen van de B-Balls ook als ze de balletjes zelf niet dragen.

De B-Balls kunnen langere tijd gedragen worden, omdat ze heel comfortabel zitten. Ze zijn ook geruisloos! Dus niemand hoeft te weten dat u ze draagt.

Het zijn echter geen heel kleine balletjes, dus inbrengen best met wat geduld, opwinding en glijmiddel, tenzij u op dat vlak al wat ervaren bent.

Meer

Ideaal koppelspeeltje, geef haar of hem een extra gevuld gevoel. De bewegingen van de balletjes brengen beide partners in extase. B-balls kunnen discreet en onzichtbaar gedragen worden. Ze zijn ergonomisch gevormd, met een heel comfortabele basis, en makkelijk in het gebruik. Ze hinderen de bewegingen niet. Voor iets meer ervaren en ervaren gebruikers.

Details

Afmetingen van de balletjes: Ø 3.2 cm voor de kleine bal, Ø 3.6 cm voor de grote bal.
Voor en na gebruik reinigen met warm water en zeep of met speciale toy cleaner. Pjur Med Clean is een antibacteriële spray die geen alcohol bevat.
100% hygiënisch silicone, niet-poreus en makkelijk schoon te maken. De B-Balls kunnen gekoeld of opgewarmd worden in water of op de verwarming. Te combineren met watergebaseerd glijmiddel.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
34,90EUR
Beschikbaar