Smartball Uno

Product

Smartballs trainen uw vagina en uw bekkenbodemspieren, en dat op een aangename en efficiënte manier.

De bekkenbodemspieren, wat zijn dat? Start met plassen - stop - dàt zijn ze. Met één of twee balletjes binnenin waartegen u gezellig kunt knijpen is trainen een stuk eenvoudiger, u voelt wat u doet en kunt de balletjes met wat oefening op en neer bewegen.

Hoe vaker u - ahum - traint, hoe krachtiger u de penis kunt bespelen, hoe minder u op latere leeftijd of na een bevalling last zult hebben van verzwakte bekkenbodemspieren, en hoe intenser uw orgasmes zullen zijn.

Smartballs Uno (één balletje) zijn lichter dan Smartballs Duo (twee balletjes), en zijn dus makkelijker op te houden.

Meer

Ergonomische vingerholte om het balletje gemakkelijk te kunnen inbrengen. De Smartball Uno is in één stuk gegoten, inclusief het "touwtje" in silicone. Het gewichtje rolt goed voelbaar maar geruisloos in het binnenwerk van het balletje, voor een aangename training die uw bekkenbodemspieren verstevigt en daardoor uw seksleven op termijn zal verbeteren. .

Details

Het balletje heeft een diameter van 4,2 cm. Het touwtje is ongeveer 7 cm lang.
Silicone is niet poreus en dus makkelijk te reinigen met water en zeep.
Silicone.

Reviews

Smartballs zijn een originele

Smartballs zijn een originele manier om je bekkenbodemspieren te trainen om je gevoel nog meer te optimaliseren. Zo kan je tegen je partner zeggen dat je aan fitness doet en hem op een heel leuke manier verrassen. He'll love it!

voelt zalig

ik heb al enige tijd de smartballs teneo uno en ben er zeer tevreden over. het is zeer confortabel om in te brengen en je voelt het eigenlijk niet zitten, je kan het op het even welk moment gebruiken zonder dat anderen het merken. zo train je de bekkenbodemspieren zelfs wanneer je gewoon een beetje tv zit te kijken of rustig een boek leest. Aanvankelijk voelde het een beetje raar aan maar je went er snel aan en dan geeft het een prettig gevoel; zeker als je weet da je partner duidelijk verschil voelt wanneer je de liefde aan het bedrijven bent. Daarom ben ik er ook van overtuigt dat het ook goed helpt om op latere leeftijd incontinentie ''plasongelukjes'' te voorkomen.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
19,90EUR
Beschikbaar