Smartballs Duo

Product

Smartballs, ofte Geishaballetjes, zijn vaginaal in te brengen balletjes waarmee u uw bekkenbodemspieren kunt trainen en zo uw orgasmes intenser kunt maken. Goed getrainde bekkenbodemspieren zijn belangrijk voor uw seksueel welzijn.

Als u de balletjes regelmatig inbrengt en gebruikt, valt een gunstig effect op uw libido te verwachten. Lees: u krijgt er goesting van.

De Smartballs (merknaam van Fun Factory) zijn handig om in te brengen, hygiënisch in één stuk gegoten en heel flexibel. Binnenin de smartballs rollen gewichtjes, waardoor u op een zachte en geruisloze manier gestimuleerd wordt.

De Smartballs zijn vernieuwd en nu makkelijker in te brengen, met een kegelvormige kleinere eerste bal en een inkeping voor uw vinger.

Meer

Ergonomische vingerholte om de balletjes gemakkelijk te kunnen inbrengen. De Smartballs worden in één stuk gegoten, inclusief het "touwtje" in silicone. De gewichtjes bewegen gelijkmatig en haast geruisloos in het binnenwerk van de balletjes, voor een aangename training die uw bekkenbodemspieren verstevigt en daardoor uw seksleven op termijn zal verbeteren.

Details

De twee balletjes met flexibel maar stevig silicone tussenstuk hebben 9,5 cm totale lengte. Het silicone touwtje is ongeveer 7 cm lang.
Silicone is niet poreus en dus makkelijk te reinigen met water en zeep.
Silicone.

Reviews

goed voor beide partners

wij vinden de smartballs teneo duo echt supper, het is niet alleen goed om de bekkenbodemspieren te trainen maar mijn man ervaart mijn ''trainingsschema '' als zeer aangenaam. Het werpt echt zijn vruchten af!!!!  Zeer aangenaam om inte brengen en te dragen. zelfs als je de deur uit gaat.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
24,90EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Rebecca
06/01/2011 - 18:29

Een paar maanden geleden heb ik bij u een dildo (Fun Factory, silicone, zwart, de naam ontsnapt mij!) gekocht, en omdat ik toen gevraagd had hoe je die kon reinigen (ik heb een achtergrond van meestal ongegronde smetvrees) zei je me dat je die zelfs in kokend water kon leggen.

Lovelycouple
14/11/2009 - 16:39

Sommige toys zijn niet alleen goed voor je liefdesleven en lekker voor jezelf, maar ook nog eens goed voor je gezondheid. En gezien de populariteit van de smartballs onder onze vriendenkring, lijkt dit toch wel het speeltje bij uitstek te zijn voor wie als vrouw eens ander speelgoed dan een vibrator wil.

Rebecca
29/08/2009 - 12:34

Smartballs (de merknaam van Fun Factory voor hun Geishaballetjes) blijven vragen oproepen bij iedereen die ze voor het eerst ziet: waar horen ze nu precies thuis en wat doe je ermee?

Balletjes als deze draag je om je vagina op een aangename manier te "trainen" en dus in vorm te houden, klaar voor de dingen des levens als daar zijn seks, bevallingen en ouder worden.

Raven
02/07/2009 - 18:35

Ik heb altijd al geisha-balletjes willen hebben; met altijd bedoel ik dan sinds ik de geschikte leeftijd had om op televisie Kim Catrall half orgastisch van een trap af te zien stuiteren door een parelstring. Het leek me fantastisch om iets te hebben dat je helemaal gek maakt zonder dat iemand het in de gaten had.