Fun Factory Share dildo

Product

De Share dildo is bij uitstek geschikt om door twee vrouwen te worden gebruikt. Share is een functionele dubbele dildo, één van de weinigen op de markt die echt ergonomisch is. 

Het is een dildo die u handenvrij kunt dragen, dus zonder dildogordel. De Share is makkelijk te dragen en te manipuleren, en geschikt voor zowel anale als vaginale penetratie. 

Als u een iets kleinere dildo zoekt, of een minder realistische vorm, dan is de Sharevibe (met uitneembare, oplaadbare kogelvibrator) een aanrader.

Zoekt u een nog kleinere versie, voor anale penetratie, dan kunt u denken aan de Share XS of de Bend over beginner als u geen bezwaar heeft tegen een strapon. 

Meer

Alle Fun Factory dildo's, die ze zelf "Stubs" noemen, zijn gemaakt van 100% silicone. Dat maakt dat ze stevig en stabiel, maar toch flexibel zijn. Silicone is bovendien niet poreus, dus makkelijk te reinigen, en hypoallergeen. De Stubs kunnen gekoeld of opgewarmd worden in water of op de verwarming. Ze zijn alle ergonomisch gevormd, met een goede grip, en makkelijk in het gebruik. Silicone speeltjes combineren niet met silicone glijmiddel.

Details

10 cm lang met een diameter van maximaal 4 cm, en 16 cm met een diameter van maximaal 3,5 cm.
Silicone kunt u probleemloos reinigen met warm water en een milde zeep.
100% silicone.

Reviews

een aanrader voor (hetero)koppels

Na 20 jaar vond ik dat de rollen toch minstens één keertje mochten omgedraaid worden. Na wat opzoeking ben ik voor een strapless strapon gegaan...kwestie van er allebei iets aan te hebben. Dus een beetje blozend naar loveware (een trouwens erg leuke winkel, met persoonlijk advies en discreet gelegen). Qua sexspeeltjes beperken wij ons normaal tot vibrators voor haar, dus mijn partner keek wel even op toen ze hem cadeau kreeg. De eerste maal gingen we hem alleen eens testen bij haar…het liep echter erg vlot, het is namelijk zeer lekker voor de vrouw om eens te kunnen rukken…dus grepen we al snel naar het glijmiddel (echt wel nodig, want niet zo'n gladde toy). Voor mij was het de eerste maal, maar zeer opwindend. Diverse standjes geprobeerd, maar missionaris of de man bovenop de vrouw is toch wel best. De share is namelijk wat gebogen en zo blijft de prostaat er niet onberoerd bij… Ik had vooraf vaak gelezen dat vrouwen wat problemen hadden hem in te houden en een harnas gebruiken, maar dit was niet nodig. Kortom, een zeer intieme toy, niet voor elke dag of een vluggertje maar zeer verrijkend, qua ervaring en qua inzicht!

aanvulling / update

Eerder een update van mijn vorige review:

na wat spelletjes met de share, uiteindelijk toch een upgrade gedaan: een strapon gordel bijgekocht, de one-size van dos santos (natuurlijk bij loveware!).

het gevoel blijft voor beiden hetzelfde maar de vrouw moet zich niet continu concentreren op haar bekkenbodemspieren. Bij hetero koppels is de mannelijke ontvanger nu eenmaal strakker dan de vrouwelijke drager, dus moet je hem altijd vasthouden. Met een gordeltje kan ze haar aandacht - handenvrij - elders op richten...

Met de lederen strapon gordel ziet het er trouwens ook gewoon fantastisch uit. Het harnas is erg mooi vormgegeven met fijn lederen bandjes...en dat is toch een stuk sexier dan andere straponbroekjes.

nog enkele tips:

- beetje opwarmen is wel lekkerder.

- Je kan als man de strapon ook dragen (anaal dus)...dit blijft zelfs met genoeg glijmiddel niet evident, maar het gevoel van een dubbele penetratie aan je partner te geven, maakt dat ruimschoots goed!!!

- je hoeft echt geen verkleed, onderdanig sletje te zijn of te spelen...maar niets dat dat verbiedt natuurlijk!

 

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
74,90EUR
Beschikbaar