Fun Factory Stronic G Pulsator

Fun Factory

€159.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Aanwezig in de winkel.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Pulsators zijn unieke toys, de enige zelfstandig heen en weer bewegende toys op de markt. Getekend: Het Duitse Fun Factory, niet voor niets ons favoriete merk. Deze toys schudden en stoten heen en weer, het is absoluut indrukwekkend en zeer plezant.

Bijzonder voor deze Stronic G is dat hij PRECIES goed ontworpen is om de G-Spot te stimuleren. 

DE JUISTE VORM 

 De G-Spot is een stukje erectiel weefsel vooraan in de vagina, aan de kant van de buik. Stimulatie van deze geribbelde plek kan fantastisch aanvoelen, en uitmonden in diepere, meer complete orgasmes. Ook een spuitend orgasme behoort tot de mogelijkheden! De G-Spot is gevoeliger voor relatief stevige druk en minder voor zachte strelingen. Je eigen G-Spot stimuleren met je vingers is daarom niet zo evident. Je hebt als snel last van je rug en het is wachten op kramp in je polsen. Ook je favoriete toy in de juiste positie houden en bewegen kan je al snel in onaangename poses dwingen.  

 

Alle STRONICS, maar vooral de STRONIC G met zijn geprononceerde curve, vinden moeiteloos jouw G-Spot. Het enige wat je hoeft te doen is achterover leunen en genieten. En van genieten gesproken… 

 

RITMISCHE BEWEGINGEN 

De G-spot houdt van druk en repetitieve bewegingen. (In feite houdt je G-spot net zo veel van een massage als jij.) Het juiste ritme vinden kan het verschil betekenen tussen een leuke sessie en het soort van lichaamsorgasme waarbij je even je naam vergeet. Gelukkig hebben onze STRONICS zeven snelheden en drie verschillende ritmestanden, gaande van regelmatig tot wild stoten. Zoek degene die het beste werkt voor jou en ga er helemaal voor.  

 

HANDENVRIJ  

De STRONIC beweegt helemaal uit zichzelf heen en weer, zodat jij je op andere dingen kan focussen. Haal je favoriete vibrator erbij en stimuleer je clitoris. Of verwen terzelfdertijd je partner! Varieer de posities! Lees of bekijk je favoriete erotica. Doe waar je zin in hebt om meer te genieten, want dat is jouw goed recht! 

 

WORKSHOPS 

Bij ons in de winkel in Mechelen kun je een workshop ‘G-Spot en Vrouwelijke Ejaculatie’ volgen. Kijk bij de workshops voor de komende data.

 

 

 

 

 

2 jaar garantie op al onze toys.

Videos Hide Videos Show Videos