Skip to main content

Fun Factory Sharevibe Strapless Strapon dildo

€99.90
(1 review)
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.

De Sharevibe dildo van Fun Factory is een handenvrije dubbele toy voor lesbische koppels of heterkoppels die van 'pegging' houden. De Sharevibe is ontworpen om beide partners handenvrij en harnasvrij plezier te bieden. Hoewel een harnas in het heetst van de strijd nog steeds veel beter alles op z'n plek houdt dan je bekkenbodemspieren dat kunnen doen.

Zowel de Share als de Sharevibe bieden het voordeel van meer contact tussen de naakte lichamen, zonder dat een dildogordel in de weg zit. En uiteraard heb je het voordeel dat beide partners van een penetratie genieten.

Sharevibe heeft een uitneembare herlaadbare kogel, wat er een krachtige vibrator van maakt. De Sharevibe staat fier rechtop en is dus stevig. Toch blijft de Sharevibe flexibel genoeg om de partners in hun liefdesspel op volkomen natuurlijke wijze te "volgen".

Het design is ook minder "fallisch" dan dat van de meeste dubbele dildo's. Geen eikel, maar een abstracte dildo met een stimulerende ribbel voor de clitoris van de actieve partner

Dus ook een aanrader voor heteroseksuele koppels die fan zijn van "pegging" (= anale penetratie van de man door de dildo dragende vrouw).

Materiaal:

Alle Fun Factory dildo's zijn gemaakt van 100% silicone. Dat maakt dat ze stevig en stabiel, maar toch flexibel zijn. Silicone is niet poreus, dus makkelijk te reinigen, en hypoallergeen. De Stubs kunnen gekoeld of opgewarmd worden in water of op de verwarming. Ze zijn alle ergonomisch gevormd, met een goede grip, en makkelijk in het gebruik. Silicone speeltjes combineren niet met silicone glijmiddel.

21,8cm lang met voor het passieve deel een diameter van 2,8cm en voor het actieve deel een diameter van 3,8cm.
 
Herlaadbare bullet met 5 snelheden (intensiteiten), magnetische USB lader bijgeleverd. De bullet kan als op zichzelf staande vibrator gebruikt worden voor externe lichaamsmassages!
 
Silicone kunt u probleemloos reinigen met warm water en een milde zeep. Kogel is eveneens waterproof. De toy mag in zijn geheel ondergedompeld worden.
2 jaar Loveware garantie.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 2
    Sharevibe strapless

    Posted by Veerle on 8th Dec 2020

    Leuk concept maar enorm groot, vooral het gedeelte om in te brengen bij de actieve partner is gewoonweg te groot