Fun Factory Share dubbele dildo

Fun Factory

Was: €74.90
Now: €52.40
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Een forse en stevige massief silicone dubbele dildo. Vanwege de fallische vorm en de eerder grote omvang is deze versie van de Share van Fun Factory eerder geliefd bij vrouw-vrouw koppels dan bij heterokoppels voor pegging. Alles hangt natuurlijk wél af van uw ervaring!

De Share is gebouwd in Duitsland, met de hand afgewerkt en in massief silicone. De dubbele dildo heeft dus een heel bevredigend gewicht, maar 'hangt' door en wijst dus naar beneden.

Daar waar het fallische deel van de dubbele dildo aan het deel van de draagster dildo hangt is namelijk een slapper stuk dat beiden verbindt, en daar gaat de dildo naar beneden hangen doordat het silicone er heel flexibel is. U moet 'hem' vasthouden en zelf manoeuvreren om in te brengen bij uw partner. Het gaat niet 'vanzelf'; maar gaat dat eigenlijk ooit vanzelf? :) 

Eens ingebracht wordt de Share een verlengstuk van uw lichaam en heeft u als draagster de vrijheid om uw partner handenvrij te verwennen en ook zelf heel wat stimulatie te voelen. 

Het begrip strapless strapon laat vermoeden dat u er geen harnas voor nodig hebt, maar dat is in het geval van de Share en eigenlijk bij alle dubbele dildo's van dit type niet helemaal waar. Het kàn natuurlijk wel, maar het is zo dat u bij grotere opwinding sowieso niet uw spieren blijft toeknijpen.

De spieren gaat u sowieso eerder afwisselend lossen én knijpen, wat juist prettig is, maar wat een zwaardere dildo als de Share uit uw vagina kan doen glijden. We raden daarom eigenlijk bij elke dubbele dildo van dit type - een harnas aan waaruit je de flap kan verwijderen. Er blijft dan alleen een ring over waar met gemak een dubbele dildo door kan.

AL onze harnasjes die u op deze website terugvindt, zijn geschikt in combinatie met de Share.

De Share heeft zowel voor de dragende partij als voor de ontvangende partij iets in petto. Een bevredigende dildo aan twéé zijden, zodat elke stootbeweging voor beide partijen stimulerend is. Actie - Reactie.

Het voor de draagster in te brengen gedeelte is ook een heuse dildo, niet zomaar een bolletje. Dat wil zeggen dat er aan het inbrengen best heel wat opwinding en glijmiddel vooraf gaat.

De Share dildo is ook goed met de hand te manipuleren: je krijgt een groot 'handvat', en je kan de dildo aan de twee kanten manueel gebruiken om je partner mee te verwennen. Meteen ook een gebruikerstip alvorens hem in te brengen en met een strapon handenvrij te gaan bewegen.

 

100% massief silicone van de hoogste medische kwaliteit

Verantwoorde productie in Duitsland

Ecologische verpakking, inkt, handleiding en tips bijgeleverd

Afmetingen: 24 cm, Ø 2,7-4,5 cm

Gewicht: 423 g

Gebruiken met watergebaseerd glijmiddel*

De textuur van het silicone van Fun Factory is niet toevallig een beetje 'ruwer', maar zorgt ervoor dat de toy enorm glad wordt en héél lang blijft glijden met slechts een beetje gel. De gel zal moeilijk tot niet van uw toy af glibberen. Fun Factory toys zijn op dat vlak dus 'zuinig in gebruik', en een hele sensatie die u moet voelen!

2 jaar garantie op onze toys.