Workshop vrouwelijke seksualiteit

Product

NIEUWE WORKSHOP

Wil jij graag bijleren over de anatomie van de vrouwelijke geslachtsdelen, haar wondermooie erectie en welke communicatie, aanwezigheid en aanraking deze helpen ontspannen en bloemen? Als vrouw en als lichaamsgerichte seksuologe deel ik graag mijn kennis met je.


Naast de 'les' over anatomie, opwinding en orgasmepatronen, is er ook ruimte om als groep in gesprek te gaan op basis van specifieke vragen die spelen bij ieder van ons. Dit is een informatieve, maar ook gezellige avond waar we op een speelse manier gaan bijleren. Je gaat met heel wat praktische kennis weer naar huis ;)

 

----------------------
PRAKTISCHE INFO
----------------------
Tijdens deze avond kunnen expliciete beelden aan bod komen. We verwelkomen mannen en vrouwen (18+) met een open & respectvolle houding. 

Welkom vanaf 19:45u, we starten om 20:00u en eindigen om 23:00u
Investering: 55 euro
Maximum 12 plaatsen 
Je plaats is bevestigd bij betaling.

----------------------
VANESSA DE SMET
ik ben opgeleid als lichaamsgerichte seksuologe en ben momenteel in training in London als PsychoSeksueel Somatische therapeute bij Mike Lousada & Louise Mazanti. Zie ook www.facebook.com/vanessadesmetprojects/


Waar? Lov eware Shop Mechelen, Graaf Van Egmontstraat 5, 2800 Mechelen

Wanneer?  Kies je datum in dropdown. Start om 20u. Duur 3 uur.

Kostprijs: 55,00 euro per persoon. Plaatsen beperkt.

Voertaal: Nederlands.

Inschrijven en vooraf betalen is verplicht, en kan door deze workshop aan te kopen via de "koop nu"-knop hieronder. U kan ook in de winkel komen reserveren en betalen. 

Meer info via mail aan rebecca@loveware.be of telefonisch op 015/34.88.67.

 

Meer

Wat? Workshop vrouwelijke seksualiteit voor mannen Waar? Loveware shop, Graaf Van Egmontstraat 20, 2800 Mechelen. Wanneer? Kies je datum in het dropdownmenu, telkens starten om 20u. Plaatsen beperkt. Hoe inschrijven? Betaling vooraf verplicht, dat kan door de workshop aan te kopen via de "koop nu"-knop hieronder. Meer info? Natuurlijk! Stuur een mail aan rebecca@loveware.be. Kostprijs: 55,00 euro. Voertaal: Nederlands. Duur: 3 uur.

Details

Je hoeft niets mee te nemen, alleen een open geest en een respectvolle houding.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
55,00EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Rebecca
29/07/2017 - 18:16

Een van onze meest gewaardeerde workshops is die over de vrouwelijke seksualiteit. Elke editie is volzet en achteraf zijn deelnemers - mannen, vrouwen, singles, koppels - erg enthousiast, niet in het minst door de gedragen kennis en de warme persoonlijkheid van de facilitator, Vanessa Desmet.