Praktijkworkshop "Awaken your G-spot"

Product

Afgelopen.

Nieuwe datum nog niet bekend, maar houd onze Facebookpagina in de gaten.

PRAKTIJKWORKSHOP

Op zondag 1 november 2015 organiseert Loveware opnieuw een unieke G-spot & vrouwelijke ejaculatie workshop van één dag. In deze uitgebreide praktijkworkshop worden alleen vrouwen toegelaten. Het aantal deelneemsters is beperkt tot een tiental vrouwen.

In deze workshop leer je je G-spot vinden en krijg je praktische tips om niet alleen tot een G-spot orgasme te komen, maar ook de kunst van de vrouwelijke ejaculatie wordt uit de doeken gedaan.

Op het einde van de dag zal je alles weten over de G-spot en hoe deze in jouw lichaam werkt. De workshop vindt plaats in een besloten, aangename locatie en de privacy wordt op alle punten gegarandeerd. Het gaat over jouw lichaam, jouw kennis van en ervaring met jouw G-spot. Dit is een unieke, one of a kind gelegenheid om hands-on (alléén jouw eigen handen!) ervaring met jouw G-spot te krijgen.

Op het einde van de workshop zal je:

  • begrijpen hoe je kan ejaculeren
  • ervaren hoe jouw orgasmes gevarieerder en dieper kunnen worden
  • weten wat een G-spot orgasme is, en hoe je deze kan ervaren
  • meer aanwezig zijn en meer plezier vinden in jouw seksualiteit, met jezelf of met een partner
  • meer seksueel welzijn en zelfvertrouwen hebben

De locatie wordt meegedeeld na je inschrijving of kan je telefonisch of via mail bevragen aan rebecca at loveware punt be. Wil je meer info over de details van de workshop, dan kan je die eveneens telefonisch of via mail aanvragen.

Meer informatie over en ervaringen met de workshop vind je ook op de website van Deborah.

Waar? Centrum Mechelen (locatie wordt meegedeeld na je inschrijving)

Wanneer: Zondag 1 november 2015 van 10.00u tot 17.00u. 

Kostprijs: 

125,00 euro per persoon. Koffie / thee en broodjeslunch ingebrepen.

Voertaal: Engels. 

Inschrijven en vooraf betalen is verplicht, en kan door deze workshop aan te kopen via de "koop nu"-knop hieronder. U kan ook in de winkel komen reserveren en betalen. 

Meer info via mail aan rebecca@loveware.be of telefonisch op 015/34.88.67 van dinsdag tot zaterdag tussen 10.00u en 18.00u doorlopend.

Meer

Het bestaan van de G-spot wordt in de pers voortdurend in twijfel getrokken. Nochtans hebben alle vrouwen er één en kreeg ze in 2001 de medische term "vrouwelijke prostaat" mee. De G-spot is een anatomische realiteit en zou daarom niet langer "een mythe" mogen zijn. Wat meer is, net als mannen kunnen alle vrouwen (leren) ejaculeren. Dat zegt Deborah Sundahl, auteur, pionier in sekseducatie en experte ter zake. Deborah gaf talloze workshops over het onderwerp en schreef er ook het boek: "Female Ejaculation and the G-Spot: Not Your Mother's Orgasm Book!" over.

Details

Wat? "Awaken your G-spot". Workshop met G-spot experte Deborah Sundahl. Waar? Centrum Mechelen. Locatie wordt meegedeeld na uw inschrijving. Wanneer? Zondag 1 november 2015, 10.00u tot 17.00u, plaatsen beperkt. Hoe inschrijven? Betaling vooraf verplicht, dat kan door de workshop aan te kopen via de "koop nu"-knop hieronder. Meer info? Natuurlijk! Stuur een mail aan rebecca@loveware.be. Kostprijs: 125,00 euro. Voertaal: Engels. Duur: 10.00u tot 17.00u. Praktisch: Na je inschrijving ontvang je nog een mail met de locatie (centrum Mechelen) en een "what to bring" lijstje van Deborah.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
125,00EUR
Niet beschikbaar