Impact Play *gratis try out*

Product

Intrigeert het jou om met floggers, canes of crops te werken? Dan is het heel belangrijk om van wanten te weten. In onze workshop zetten we de belangrijkste veiligheidsaspecten uiteen, en gaan we ook praktisch met enkele impact instrumenten aan de slag. 

Om in te schrijven voor de gratis try-out, stuur je best een mailtje naar rebecca@loveware.be 

Waar? Loveware Shop Mechelen, Graaf Van Egmontstraat 20, 2800 Mechelen

Wanneer?  Woensdag 12 juni om 20u tot 22u.

Kostprijs: Gratis maar plaatsen beperkt. Mailen naar rebecca@loveware.be graag!

Voertaal: Nederlands.

Inschrijven en vooraf betalen is verplicht, en kan door deze workshop aan te kopen via de "koop nu"-knop hieronder. U kan ook in de winkel komen reserveren en betalen. 

Meer info via mail aan rebecca@loveware.be of telefonisch op 015/34.88.67.

Kruis "afhalen winkel" aan bij verzendmethode, zo vermijdt u de 5 euro verzendingskosten die voor een bedrag lager dan 50 euro worden aangerekend.

Meer

Wat? Workshop Impact Play Waar? Loveware shop, Graaf Van Egmontstraat 20, 2800 Mechelen. Wanneer? Zie beschikbare data in dropdownmenu, telkens om 20u. Plaatsen beperkt. Hoe inschrijven? Betaling vooraf verplicht, dat kan door de workshop aan te kopen via de "koop nu"-knop hieronder. Kruis "afhalen winkel" aan bij verzendmethode, zo vermijdt u de 5 euro verzendingskosten die voor een bedrag lager dan 50 euro worden aangerekend. Meer info? Natuurlijk! Stuur een mail aan rebecca@loveware.be. Kostprijs: 40,00 euro. Voertaal: Nederlands. Duur: 2 uur.

Details

We hebben slagmateriaal voor alle deelnemers, om mee te oefenen. Drankje inbegrepen.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
0,00EUR
Beschikbaar