Feel it vibrerende penisring

Product

Fifty Shades penisring met uitneembare vibrerende bullet. De ring is gemaakt van zacht stretchy silicone en past rond ofwel de schacht van uw penis tot voor de balzak, ofwel - als u niet AL te groot geschapen bent, rond de balzak en de penis. De ring is breed genoeg om comfortabel te passen.

Een stretchy zachte ring rond uw edele delen zorgt voor een stevigere erectie en een intenser orgasme, de vibrator zorgt voor extra stimulatie van de o zo belangrijke clitoris tijdens penetratie, handenvrij. U kunt het vibrerende gedeelte ook dragen tegen het perineum aan, als u lekker zelf van de trillingen wil genieten.

De batterijtjes zijn vervangbaar en worden dubbel meegeleverd voor extra veel plezier. De ring is ook waterproof, voor fun onder de douche. De vibrator zet u aan en uit (één stand) door op een knopje op de vibrator zelf te drukken.

 

Meer

De Fifty Shades of Grey - official pleasure collection werd in samenwerking met de schrijfster van de populaire trilogie op de markt gezet, dat wil zeggen dat zij zelf alle accessoires heeft goedgekeurd. Alle "Fifty Shades of Grey - The Official Pleasure Collection" toys en bondage items worden geleverd met gebruiksaanwijzing en een mooi grijs satijnen opbergzakje van het merk. Gratis discrete verzending vanaf een besteding van 50 euro.

Details

Minimum diameter: 3,8 cm Maximum diameter: 6,4 cm
2x LR44 batterijtjes, twee sets meegeleverd.
Zwart.
Waterproof! Te reinigen met antibacteriële toy cleaner of water en zeep.
Silicone

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
19,95EUR
Beschikbaar