Skip to main content

Erotische Adventkalender Make Love It's Christmas

€129.90
(No reviews yet)
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen

Mooi uitgevoerde erotische adventkalender met 24 volwaardige speeltjes en accessoires. Elk jaar worden de erotische adventkalenders meer en meer populair en vliegen ze de deur uit. 

In totaal zitten in deze mooie en grote 'boek' verpakking 9 seksspeeltjes, waaronder 1 Womanizer, 3 erotische lichaamsaccessoires of lingeriestukjes, 4 sensatie accessoires, 4 soft bondage accessoires en 4 cosmetica producten (zoals glijmiddelen en massagegels..).

Op die manier kan je veel uitproberen samen, en dat voor een heel scherpe prijs. De verkoopwaarde van de afzonderlijke producten is 339 euro. Prijs voor alles samen,alleen in deze Adventkalender: 129,90 euro.

Wil je er op tijd bij zijn, bestel dan snel je kalender want hij raakt gewoonlijk overal uitverkocht. Je kan op 1 december starten met het eerste deurtje en de finale verrassing volgt dan op Kerstavond (of wanneer jij het wil natuurlijk :))

Bij elke kalender wordt een boekje met tips geleverd, maar opgepast: als je de verrassing niet wil verstoren, dan houd je het boekje best dicht tot aan Kerstavond. Het kan er die avond alleen maar interessanter op maken.

Ben je single, dan kan je deze box ook voor jezelf kopen, elke dag een nieuwe manier om jezelf te verwennen en te ontdekken! 

Elke toy of accessoire zit in een mooi uitgevoerd doosje dat je opnieuw als verpakking kan gebruiken.

Afmetingen: 29,8 x 41,3 x 17,1 cm (toegeklapt!)