Erotische Adventkalender Love Is All We Need!

€129.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Aanwezig in de winkel vanaf 23/10

In boekvorm uitgevoerde erotische Adventkalender met 24 speeltjes en accessoires. Elk jaar weer is de erotische Adventkalender een van de highlights van de kerstperiode. 

In totaal zitten in deze uitklapbare 'boek' verpakking 10 seksspeeltjes, 1 oplaadbare Womanizer Starlet met Pleasure Air technologie, 2 stuks lingerie, 4 accessoires, 2 soft bondage producten en 5 cosmetica producten (zoals glijmiddelen en massagegels..). Ze zijn verpakt in mooie afzonderlijke doosjes in verschillende groottes.

De bedoeling is dat je er samen elke dag één opent om zo naar Kerstavond af te tellen.

Op die manier kan je veel uitproberen samen, en dat voor een heel scherpe prijs. De verkoopwaarde van de afzonderlijke producten is 400 euro. Prijs voor alles samen, alleen in deze Adventkalender: 129,90 euro.

Wil je er op tijd bij zijn, bestel dan snel je kalender want hij raakt gewoonlijk overal uitverkocht. Vergeet niet dat je al op 1 december kan starten met het eerste deurtje en de finale volgt dan op Kerstavond (of wanneer jij het wil natuurlijk :))

Bij elke kalender wordt een boekje met tips geleverd, maar opgepast: als je de verrassing niet wil verstoren, dan houd je het boekje best dicht tot aan Kerstavond. Het kan er die avond alleen maar interessanter op maken.

Ben je single, dan kan je deze box ook voor jezelf kopen, elke dag een nieuwe manier om jezelf te verwennen en te ontdekken! 

Afmetingen: 37,5 cm x 26,5 cm  x 17,5 cm (toegeklapt!) en opengeklapt 76 cm x 26,5 cm x 8,5 cm 

Zowel toegeklapt als opengeklapt mooi en stabiel te plaatsen

Eventuele batterijen zijn bijgeleverd.

2 jaar garantie op de toys

Videos Hide Videos Show Videos