Erotische Adventkalender 2022

Loveware

Was: €159.90
Now: €149.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
UITVERKOCHT
Gift wrapping:
Options available

Stijlvolle, met liefde samengestelde erotische Adventkalender met een gevarieerde selectie kwaliteits speeltjes en accessoires in 24 afzonderlijke geschenkverpakkingen! De bedoeling is dat u er samen elke dag één opent om zo naar Kerstavond af te tellen. 

Elk jaar weer is de erotische Adventkalender een van de highlights van de kerstperiode. De totale waarde is meer dan 600 euro. 

De Adventkalender kunt u als een groot boek "openklappen" en bevat 24 geschenkdoosjes in verschillende groottes. Er zitten sekstoys in van merken als We-Vibe, Svakom en ROMP! Maar ook adult games, condooms, en natuurlijk ook glijmiddel, massageolie en andere plezierige gels.

In totaal 13 sekstoys, 4 accessories, 2 soft bondage items, en 5 sensuele cosmetica producten.

Bent u single, dan is de kalender nog steeds een heel mooi cadeau voor uzelf, om elke dag te ontdekken hoe  zichzelf kunt verwennen. De meeste speeltjes en accessoires zijn ook bruikbaar voor solo plezier. 

Wil u er op tijd bij zijn, bestel dan snel uw kalender want hij raakt gewoonlijk overal uitverkocht. U kunt deze kalender vanaf nu in pre-order bestellen. Wij versturen hem dan van zodra ze bij ons worden geleverd.

Bij elke kalender wordt een boekje met tips geleverd, maar opgepast: als u de verrassing niet wil verstoren, dan houdt u het boekje best dicht tot aan Kerstavond. Het kan er die avond alleen maar interessanter op maken.

Afmetingen: 37.5 cm x 26.5 cm x 17.5 cm (toegeklapt)

Zowel toegeklapt als opengeklapt mooi en stabiel te plaatsen

Eventuele batterijen zijn bijgeleverd.

 

  • Nieuw samengestelde advent kalender
  • Stijlvol design
  • 24 individuele geschenkverpakkingen
  • Topmerken
  • Boekje met uitleg in DE en EN
  • Waarde van de inhoud is 600 euro
  • Ideaal cadeau voor koppels
2 jaar garantie op onze toys. Wij verpakken altijd discreet en voegen een staaltje sensuele cosmetica of glijmiddel bij.

Videos Hide Videos Show Videos