Bend Over Beginner

Product

De Bend Over Beginner Kit bevat twee gladde 100% silicone dildos, de eerste (Silk Small) meet 2,2 cm x 12 cm en de Silk Medium meet 2,5 cm x 14 cm, zodat u uw avontuur op een veilige en comfortabele manier kunt beginnen.

De kit bevat een comfortabel fluwelig harnas dat gewoon in de wasmachine kan worden gewassen. De gordel is aanpasbaar zowel op de heupen als tussen de benen.

Verder een uitneembare O-ring die de dildo vasthoudt. (Er worden twee O-ringen meegeleverd, passend bij de dildo's). De ring kan steeds worden vervangen door een grotere, als u een dikkere dildo wil gaan proberen.

In het harnas is een opbergzakje voor een meegeleverde kogelvibrator ingewerkt. Deze kan worden verwijderd, maar biedt een extra sensatie aan de gevende partner.

U kunt ten allen tijde deze kogel aan- en uitzetten of er voor kiezen deze manueel als extra cllitoris vibratortje in te zetten.

Een perfecte starterskit van hele hoge kwaliteit!

Meer

Als u met een harnas gaat spelen, dient u de gordel dicht tegen de pelvis aan te snoeren, zodat de dildo stevig op zijn plaats zit. Dat is belangrijk voor de stabiliteit en geeft u de nodige controle als gevende partner. Uw zwaartepunt verandert mogelijk als u een dildo draagt. Daarom raden wij aan om de gordel met dildo een tijdje te dragen om aan het gevoel te wennen, alvorens u het geheel intiem gebruikt.

Details

van de dildo's: 2,2 cm op 12 cm en 2,5 cm op 14 cm. Gordel is aanpasbaar.
Meegeleverd en vervangbaar.
De silicone dildos kunt u probleemloos reinigen met warm water en zeep. Het harnas kunt u in de machine wassen nadat u de kogel heeft verwijderd.
100% silicone.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
139,90EUR
Beschikbaar