Tantus Feeldoe classic

Product

Feeldoe is een dubbele dildo die echt functioneel is, anders dan de staven met twee penis-uiteinden die wel eens voor dubbele dildo doorgaan. Feeldoe van het Amerikaanse merk Tantus is gemaakt voor gebruik door twee vrouwen.

U kunt het kleinste gedeelte inbrengen en met uw "penis" uw partner op een handenvrije manier stimuleren. Feeldoe kan uiteraard ook door andere partnercombinaties worden gebruikt. 100% premium silicone, met uitneembare kogelvibrator.

Meer

De Feeldoe is een uitzonderlijk speeltje voor koppels die het genot van wederzijdse penetratie willen beleven, de opwinding van een strap-on zonder gedoe met dildogordels. Het dikkere uiteinde kan met de vaginaspieren vastgeklemd worden terwijl de ribbels de clitoris stimuleren en u met de dildo uw partner bevredigt. Als u de Feeldoe regelmatig draagt zal dit uw bekkenbodemspieren aanzienlijk verstevigen en voor intensere orgasmes zorgen. Het dikkere uiteinde van de Feeldoe kan anaal ingebracht worden voor dubbele penetratie met uw partner of solo. Mannen kunnen de Feeldoe eveneens anaal dragen bij erectiestoornissen of voor dubbele penetratie.

Details

Lichtpaars.
Kan gedesinfecteerd worden door 3 minuten koken. Niet poreus, dus makkelijk te reinigen met warm water en zeep.
Tantus Toys zijn gemaakt van 100% premium silicone. Silicone is hypoallergeen, vrij van ftalaten en geurloos. Silicone is de beste optie voor mensen met een gevoelige huid of een allergie aan latex. Het premium materiaal is inert en veroorzaakt geen uitslag, irritaties of infecties.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
139,00EUR
Beschikbaar