Skip to main content

Contact en Deals

WELKOM BIJ LOVEWARE !

Loveware is een feministische, educatieve seksshop en organisator van home party's in heel ons land en in Frankrijk. We openden de deuren van onze eerste locatie al in 2008 in 2800 Mechelen. Lady boss. Drijvende krachten zijn eigenares Rebecca Verreth en seksblogger Ruud Poppe.

Als er geen lockdown is, dan is Loveware is elke dag open, behalve op zondag, van 11.00u tot 19.00u. Telefonisch dan bereikbaar op 015/34.88.67.

Update januari 2021: elke dag open van 11u tot 19u. Gesloten op zondag en op maandag 4 januari voor inventaris.

We zijn beschikbaar voor vragen en afspraken via Messenger en WhatsApp 0479/994999 (even geduld, de gsm staat op stil als we in de winkel zijn, we antwoorden sowieso binnen de 24 uur) om advies te geven bij uw aankoop.

Videochat met virtuele rondleiding en aankoopadvies vanuit de winkel is ook mogelijk, graag zelfs, maar op afspraak.

Dankuwel om lokaal te kopen, ook voor uw sekstoys!!  

PRODUCTEN

Wij hebben in de winkel veel handwerk en unieke stuks (dildo's en andere toys, kink) en verder producten van geselecteerde merken die we al jaren kennen en soms persoonlijk hebben bezocht: Fun Factory, Je Joue, Hot Octopuss, Perfect Fit, BVibe, Obsessive, Doxy, Vibratex, Playstixx, YESforLOV, Pjur, PM Body leather, Sa Majeste, BS Atelier, Lush, Svakom, Njoy, Sportsheets, Bijoux Indiscrets,... lingerie van Noir Handmade, Patrice Catanzaro en Obsessive. 

Op onze home party's kan u bij u thuis kennismaken met een selectie van onze bestsellers en het volledige gamma Fun Factory en YESforLOV. Bekijk de catalogus en de vele cadeaus die u als gastvrouw of gastheer kan verdienen hier.

WORKSHOPS en PRIVATE SHOPPING EVENTS

Loveware doet al van in het prille begin aan sekseducatie voor volwassen via home party's bij mensen thuis, ondertussen een klein legertje van Fun consulenten die je via Loveware kan boeken.

Sinds 2011 zijn er in de winkel ook workshops sekseducatie voor volwassenen. U vindt de workshops terug via de tab workshops. Voor het laatste nieuws over events kunt u onze Facebookpagina of Instagram in de gaten houden, of u abonneren op onze Eventbrite pagina. Tickets worden in de winkel en via de Eventbrite pagina verkocht.

 

THANKS FOR SHOPPING SEX TOYS LOCAL !! 

Ons verder volgen en steunen kan hier:

YouTube

We hebben een YouTube kanaal genaamd “Seks Is Terug”, waarop we reviews en ook wel eens interviews met medewerkers en workshopfacilitators plaatsen. Elke vrijdag rond 16u is er een livestream met Rebecca en Ruud, bedoeld om bij te babbelen over de voorbije week en vragen van klanten te beantwoorden.

Gift Certificates

Koop een Gift Certificate voor jezelf of voor een geliefde.

Social Media

Op FacebookInstagram en zelfs Twitter kan je ons makkelijk terugvinden onder Loveware of Loveware shop. Volg ons, like onze posts, deel ze, wij mogen als adult business van Facebook geen enkele post sponsoren of advertenties plaatsen. Daarom is organische reach voor ons zeer belangrijk.

Community

Er is ook een besloten groep voor klanten. Bedoeling is dat je er vragen kunt in laten beantwoorden door ons. Ik of Ruud behandelen die anoniem, soms in een post, soms in een opgenomen filmpje of soms live in de groep.   Het gaat over bepaalde aspecten van toys, accessoires of seksualiteit in het algemeen.

Reviews

Tot slot zouden we het fantastisch vinden mocht je een review schrijven van 1 van de door jou gekochte producten op onze website, en ook Google reviews zijn heel belangrijk voor de zichtbaarheid en het vertrouwen. Een Google review kan je hier achterlaten voor Loveware.

 

ADRES en CONTACT 

De winkel is gelegen in het winkelhart van Mechelen, binnen de kleine ring in de Graaf Van Egmontstraat 20. Vlakbij in de straat kan je parkeren, of in de nabij gelegen nieuwe ondergrondse parking Bruul. Open elke dag van 11.00u tot 19.00u, behalve op zondag.

Heb je vragen over een product, of wil je via ons iets kopen dat je niet op de website terugvindt? Dat is mogelijk, want op deze website vind je slechts ee beperkte selectie. Bel ons dan of stuur ons een bericht.

Vaste lijn op 015/34.88.67 (spreek een bericht in en ik bel je gauw terug), via bericht hier of whatsapp op 0479/99.49.99.

Als je graag een van de toys of accessoires wil zien of vergelijken, of live advies wil krijgen, dan kunnen we videochatten