Loveware bij je thuis

minimaal 6 personen

(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Voor de data kijk op onze Facebook page bij Events of onze Eventbrite page / Voor een invite of om een prive event te boeken contacteer ons via WhatsApp 0479994999 of messenger Rebecca Verreth.

"Loveware bij je thuis" zijn gratis online shopping events met advies van Loveware. Low key, leerrijk, en 100% Fun. 

Vanuit je luie zetel of van achter je pc geniet je mee van een leuke presentatie, en je krijgt discreet gepersonaliseerd advies over de selectie sekstoys en accessoires van die dag.

Bestellen kan via Messenger of Whatsapp, de betaallink sturen we via via mail of Whatsapp en je kan je bestelling laten sturen naar om het even welk adres (gratis vanaf 50 euro).

In ruil voor het "lokaal online" shoppen bij mij zijn er steeds speciale korting acties, voordeelpakketjes, en/of maak je tijdens het event kans op gratis producten.

Na inschrijving sturen we je de link naar het event toe. Dat kan op Facebook zijn in een Private event of groep, of een verborgen YouTube livestream.

Contacteer ons via WhatsApp 0479994999 of messenger Rebecca Verreth voor jouw persoonlijke invite.

Alvast welkom, we kijken er altijd naar uit!

Voor de data kijk op onze Facebook page bij events en op loveware.eventbrite.com,

 

PRIVATE EVENTS

Je kan dit event ook volledig prive, dus exclusief voor jouw vriend(inn)engroep vanaf 6 personen boeken. Dan passen we het thema, de dag en het uur aan jouw groepje aan.

Bovendien krijg jij - als dit je eerste Party is - een toy aan halve prijs bovenop de normale gastvrouwencadeaus en kortingen, op voorwaarde dat de omzet minstens 300 euro bedraagt.

Breng een paar vriend(inn)en samen voor Cocktails en... Sekstoys! Een event om niet snel te vergeten, en een waar je ook achteraf nog veel plezier aan zult beleven.

Contacteer ons nu via WhatsApp 0479994999 of messenger Rebecca Verreth, zo'n privaat event is snel opgezet!