Cocktails en Sekstoys online events

minimaal 6 personen

(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Voor de data kijk op onze Facebook page bij Events of onze Eventbrite page / Voor een invite of om een prive event te boeken contacteer ons via WhatsApp 0479994999 of messenger Rebecca Verreth.

Voor de data kijk op onze Facebook page bij Events en op loveware.eventbrite.com

Cocktails en Sekstoys is een online sextoy shopping event met Rebecca van Loveware. Low key, leerrijk, en 100% Fun. 

Vanuit je luie zetel of van achter je pc geniet je mee van een leuke presentatie, en je krijgt discreet gepersonaliseerd advies over de selectie sekstoys en accessoires van die dag.

Bestellen kan via Messenger of Whatsapp, de betaallink stuur ik je via via mail of Whatsapp en je kan je bestelling laten sturen naar om het even welk adres (gratis vanaf 50 euro).

In ruil voor het "lokaal online" shoppen bij mij zijn er steeds speciale korting acties, voordeelpakketjes, en/of maak je tijdens het event kans op gratis producten.

Na inschrijving stuur ik je de link naar het event toe. Dat kan op Facebook zijn in een Private event of groep, of een verborgen YouTube livestream.

Alvast welkom, ik kijk er naar uit!

 

Je kan dit event ook volledig prive, dus exclusief voor jouw vriend(inn)engroep boeken. Dan pas ik het thema, dag en uur volledig aan jouw groepje aan. En dan krijg jij - als dit je eerste online Party is - een toy aan halve prijs bovenop allerlei cadeaus en kortingen, op voorwaarde dat de omzet minstens 300 euro bedraagt. Breng een paar vrienden samen voor Cocktails en... Sekstoys! Een event om niet snel te vergeten, en waar je ook achteraf nog veel plezier aan zult beleven.