Ultiem Verlangen

Product

Ultiem Verlangen is wat ons betreft het beste partnerspel op de markt. Het is adult zonder kinderachtig of vulgair te zijn en neemt u mee op een ontdekkingsreis, waarbij genieten centraal staat.

Het spel begint met tedere, romantische opdrachten, gaat dan over in meer intieme opdrachten om vervolgens uit te komen bij de vurige opdrachten, waarbij alles mag en niets moet.

De zandlopers maken een einde aan elke opdracht, soms komt u dat goed uit, maar soms wil u helemaal niet stoppen!

Spelenderwijs worden barrières doorbroken en kom je dichter tot elkaar. Het spel is ontwapenend, opwindend, direct en gedurfd, soms hilarisch maar nooit zonder respect.

In dit spel is niets verplicht en alles kan naar eigen voorkeur worden uitgevoerd.

Voordat er daadwerkelijk met het spelen van het spel begonnen wordt, spreekt elke speler zijn of haar ultiem verlangen uit. Dit kan een lang gekoesterde erotische wens zijn of gewoon een lekker ontbijtje op bed.

De winnaar ziet zijn of haar ultiem verlangen in vervulling gaan en de partner mag deze wens ten uitvoer brengen. Dus eigenlijk kent dit spel geen verliezers. 

Kortom: Het spel is een absolute aanrader voor alle mensen die hun seksuele relatie speels, intiem en uitdagend willen hebben en houden. 

Eén van de vele reacties van spelers is dat ze, door de hoge mate van sensualiteit, het einde van het spel niet geheel meer volgens de spelregels uitspelen... 

Meer

Spel voor 2 spelers, dat u heel vaak kunt spelen en dat u zelden zult uitspelen. Het bevat vragen en opdrachten voor mannen en voor vrouwen. Het is niet genderneutraal, toch kunt u het spel als niet hetero koppel ook spelen mits u enkele opdrachten die heel specifiek zijn verwijdert. Als u na verloop van tijd toch alle vragen en opdrachten reeds zou hebben uitgevoerd: er is ook een kinky uitbreidingsset verkrijgbaar.

Details

1 spelbord 240 vraagkaarten 240 opdrachtkaarten 1 dobbelsteen 2 pionnen 2 zandlopers

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
49,00EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Lovelycouple
16/10/2015 - 14:58

We houden van erotische spelletjes (zowel letterlijk als figuurlijk), en toen Rebecca Ultiem Verlangen in haar assortiment kreeg moesten we het meteen hebben om uit te proberen. Nookii is een van onze favoriete adult games, en we waren dan ook ontzettend benieuwd of dit even goed zou zijn.