Cadeaubox Have It All

€154.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Aanwezig in de winkel.
Adding to cart… The item has been added

Een mooie cadeaubox met drie van de bestsellers van het merk Fun Factory! Met premium toys voor koppels en mensen met een penis. Samen een collectie waar je iets aan hebt. Aan een voordeelprijs!

Wat zit er in de box?

NOS in Deep Sea Blue, de eerste vibrerende penisring van het merk Fun Factory. Zoals gewoonlijk is hun design net iets beter dan dat van de anderen. Waarom? Omdat de vorm beter dan de meesten aan de seksuele anatomie is aangepast. De ring is stil, krachtig, heel flexibel. NOS maximaliseert de erectie en is zo gevormd dat de twee oortjes tijdens penetratieseks de clitoris kunnen bereiken.

MANTA in Black. Volgens kenners een van de beste externe toy op de markt. De Manta is een vibrerende stroker voor de schacht en de eikel van de penis, maar kan ook op vulva's gebruikt worden en tijdens penetratieseks. De Manta wordt dan een brede cockring zonder afspannend effect, maar des te leuker voor de partner die er tegenaan wrijft.

BOOTIE anale plug. Bootie is onze all-time favourite anale toy voor beginners. Bootie is klein, maar voel je toch heel goed zitten. Bootie geeft een aangename druk op de prostaat, terwijl je wat dan ook aan het doen bent. Bootie maakt je vrijpartij of masturbatiesessie extra intens. 

TOYBAG M voor het stofvrij opbergen van je toys. Een ademend opbergtasje is dat, kan zo in de wasmachine.

 

Alle toys van Fun Factory zijn waterproof en oplaadbaar. Ze zijn in medisch silicone van de hoogste graad vervaardigd, zodat er geen onzuiverheden in het materiaal kunnen achterblijven. Toys van Fun Factory zien er ook na vijftien jaar gebruik nog steeds even mooi uit.

 

Prijs van de afzonderlijke producten: 209,60 euro.

Prijs van de deze box: 154,90 euro. Een korting van 50 euro is dat!

Beperkte vooraad.

2 jaar garantie op de toys.

Videos Hide Videos Show Videos