Cadeaubox Celebrate Yourself

€179.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Aanwezig in de winkel.
Adding to cart… The item has been added

Een mooie cadeaubox met drie van de bestsellers van het merk Fun Factory! Met premium toys voor koppels en mensen met een vulva en vagina. Samen een collectie waar je iets aan hebt. Aan een voordeelprijs!

Wat zit er in de box?

SMARTBALLS DUO. Bekkenbodemtrainertje dat net iets meer om het lijf heeft dan de anderen. Met ultra beweeglijke balletjes binnenin de balletjes. Ze stuiteren en tikken tegen de spierlagen van je vagina. Dat helpt om de Geisha in jezelf wakker te maken. Je wordt er niet alleen gevoeliger van binnenin, maar je wordt ook een actievere partner en je helpt verzakkingen van blaas en baarmoeder voorkomen.

MISS BI duovibrator. Deze topper is een van de allerbeste duovibrators op de markt. Flexibele materialen, buigt met je lichaam mee en wel zo dat ze altijd past en nooit pijn doet. Je kan een zachte motor opzetten, een krachtige, of beiden tegelijk! Miss Bi belooft en levert gelijktijdige clitorale en vaginale (G-Spot) stimulatie. Ook veilig voor anaal gebruik.

LAYA 2 massager. Laya 2 heeft een discreet uiterlijk en een klassieke vulvavorm. Heel geschikt voor een krachtige volledige massage van de vulva of andere onderdelen van je lichaam. Kan net als de andere toys in bad gebruikt worden of voor een rugmassage. Ook heel erg bruikbaar als extra stimulator bij orale seks of als oplegvibrator tijdens penetratieseks.

 

TOYBAG M voor het stofvrij opbergen van je toys. Een ademend opbergtasje is dat, kan zo in de wasmachine.

 

Alle toys van Fun Factory zijn waterproof en oplaadbaar. Ze zijn in medisch silicone van de hoogste graad vervaardigd, zodat er geen onzuiverheden in het materiaal kunnen achterblijven. Toys van Fun Factory zien er ook na vijftien jaar gebruik nog steeds even mooi uit.

 

Prijs van de afzonderlijke producten: 240,60 euro.

Prijs van de deze box: 179,90 euro. Een korting van 60 euro is dat!

Beperkte vooraad.

2 jaar garantie op de toys

Videos Hide Videos Show Videos