Capsula plug

Product

Kleine, zeer originele plug van BS atelier uit Madrid. Capsula betekent zoiets als pil, en zo ziet de toy er alleszins uit, het is een echte blikvanger.

Ontwerpster Beatriz gebruikt een siliconenmengeling die typisch is voor BS en die weker aanvoelt dan andere; met een plezierig zacht sensueel materiaal als resultaat.

Capsula is heel haalbaar als anaal speeltje, met bescheiden afmetingen en zacht flexibel. De basis is breed genoeg maar laat ook nog toe om je vrouwelijke partner vaginaal te stimuleren terwijl ze de Capsula draagt.

Capsula kan ook gebruikt worden als vaginale plug, bijvoorbeeld als je een harnas draagt maar zelf ook wel iets in je wil voelen.

Kies uit de combinatie Wit / Marine of Wit / Magenta!

Meer

BS Atelier vervaardigt sinds 2008 silicone toys. De vrouwen hebben een atelier in Madrid en maken elk stuk met de hand. De speciale kleurencombinaties en de zorg waarmee de vormen gemaakt worden maken er werkelijk prachtige stuks van, een plezier om te gebruiken en om naar te kijken. Naast dildo's maken ze bij BS Atelier ook lederen harnassen, handboeien en zweepjes.

Details

Hoogte: 10 cm In te brengen lengte: 8 cm Gemiddelde diameter: 3 cm Omtrek van de top: 9 cm Omtrek van de schacht: 5,5 cm
BS maakt kleurrijke silicone dildo's in meerdere kleuren, een ingewikkeld procédé en uniek op de markt.
Wassen met heet water en zeep of een toy cleaner. Niet-vibrerende 100% silicone toys kunt u steriliseren door ze te koken of in de vaatwas te steken.
100% silicone. Niet poreus. Latexvrij en hypoallergeen.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
49,00EUR
Beschikbaar