Alex Rainbow

Product

Zijn dit de mooiste dildootjes op de planeet? Mogelijk!

Ze zijn alleszins stuk voor stuk met veel liefde handgemaakt door Beatriz Higon in haar atelier BS in Madrid.

Alex maakt deel uit van de nieuwste collectie van BS Atelier. Het is een eerder kleine dildo met een leuke vorm die goed in de hand ligt.

Beatriz gebruikt een siliconenmengeling die typisch is voor BS en die weker aanvoelt dan andere; met een plezierig zacht sensueel dildootje als resultaat.

De originele gemengde kleuren patronen vragen een aparte techniek en maken ze erg origineel en uniek op de markt! Naast deze Rainbow is er nog de spectaculaire Noise en de aan de liefde opgedragen Heart.

Alex past prima in een harnas voor handenvrije penetratie. De basis is breed genoeg voor anale stimulatie en de vorm leent zich perfect voor stimulatie van de G-spot of van de prostaat.

Omdat het een bescheiden dildo is kan u er zonder al te veel zorgen dubbele penetratie mee uitproberen.

Meer

BS Atelier vervaardigt sinds 2008 silicone toys. De vrouwen hebben een atelier in Madrid en maken elk stuk met de hand. De speciale kleurencombinaties en de zorg waarmee de vormen gemaakt worden maken er werkelijk prachtige stuks van, een plezier om te gebruiken en om naar te kijken. Naast dildo's maken ze bij BS Atelier ook lederen harnassen, handboeien en zweepjes.

Details

Lengte: 15,5 cm Mogelijk in te brengen lengte: 14,6 cm Breedte maximaal 3,4 cm en op zijn smalst 2,7 cm. Breedte van de schacht: 3,4 cm
BS maakt kleurrijke silicone dildo's in meerdere kleuren, een ingewikkeld procédé en uniek op de markt.
Wassen met heet water en zeep of een toy cleaner. Niet-vibrerende 100% silicone toys kunt u steriliseren door ze te koken of in de vaatwas te steken.
100% silicone. Niet poreus. Latexvrij en hypoallergeen.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
89,00EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Rebecca
13/08/2016 - 17:04

BS Atelier, dat zijn Beatriz Higon en Sabela Dopazo.

B&S hebben een fantastisch bedrijfje dat handgemaakte dildo's en kink maakt. In Madrid.