Blush Impressions N4 Vibrator met Zuignap

€79.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Aanwezig in de winkel.
Adding to cart… The item has been added

Een vibrator met een zandloperfiguur, krachtige motor én een krachtige zuignap voor handenvrij gebruik.  Bovendien uitgevoerd in een platinum silicone (dat is de zuiverste vorm). Dat hadden we nog niet in onze collectie.

Zuignappen vind je doorgaans alleen bij dildo's die niet vibreren en die de vorm van een penis hebben, je vindt ze veel minder vaak op vibrators in andere vormen dan die van een penis.

De Impressions kwam ik tegen op een Blush beursstand. De vibrator maakte indruk doordat hij echt een heel goeie zuignap heeft. Als je deze hem van op een flinke hoogte laat vallen komt ie toch altijd op zijn zuignap terecht!

Zelf geprobeerd. :)

De zuignap is dus heel sterk en verschuift niet makkelijk. Dat is absoluut een pluspunt als je hem effectief handenvrij wil proberen.

Ook mooi is de niet te fallische ranke, maar toch flinke vorm en de 10 diepe, verrassend krachtige, rumbly vibraties: er zijn 5 constante snelheden plus 5 patronen. Op de hoogste standen komt er een buzziness bij de rumbles. De vibraties zijn over de hele lengte voelbaar, maar het meest op de top.

Impressions N4 van Blush heeft een niet al te dunne zandlopervorm voor penetratie en zachte G-spot of prostaat druk. Dankzij de basis is deze 'staafvibrator' inderdaad ook veilig voor anaal gebruik. Hij begint breder, wordt dan een beetje smaller, en dan terug breed. Dat maakt de in-uit beweging interessanter dan als hij volledig recht zou zijn. 

De zuignap basis blijft plakken op elk glad, vlak oppervlak en past in elk harnas. Probeer hem dus ook eens in de douche! Hij is IPX7 waterproof, dus dat kan je zorgeloos doen.

De Impressions N4 is USB oplaadbaar en wordt geleverd met een pluisvrij antibacterieel opbergzakje.

 

Kenmerken

Gemaakt van platinum silicone, makkelijk te reinigen dus en zeer duurzaam

10 krachtige vibratiestanden, waarvan 5 'rechtdoor' steeds intenser, en 5 pulsatiestanden in dezelfde intensiteit

Er is geen zachte stand, alle standen zijn best krachtig en rumbly maar niet al te 'schokkerig'

Een zeer krachtige zuignap waar je op kan rekenen, ook in vochtige omstandigheden

Waterproof dus! Mag in bad of douche, liever niet in zwembad of jacuzzi omdat chloor het materiaal kan aantasten

USB Oplaadbaar met meegeleverde kabel

Ongeveer 1,5 uur laadtijd voor ongeveer 40 minuten op volle kracht spelen

Vrij van ftalaten en latex

19,05 cm totale lengte (17,15 cm in te brengen) x maximaal 4 cm diameter

Paarse kleur

Te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel en te reinigen met water en zeep (dan wel goed naspoelen) of met toy cleaner.

Het merk

Blush is een Amerikaans merk dat in China produceert in eigen fabriek. Het zijn eigen creaties en motoren op maat. Je vindt de Blush creaties dan ook bij geen enkel ander merk, zoals dat met andere generisch Chinese producten soms het geval is. Blush producten zijn 'originals'.

2 jaar garantie.