Bloom The Tulip Clitoris Vibrator

€79.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Adding to cart… The item has been added

De Tulip is een mooie clitorisvibrator met twee spits toelopende, flexibele trillende 'oortjes'. Die zijn ideaal voor gerichte stimulatie van de clitoris. Wat niet wil zeggen dat je er geen andere lichaamsdelen mee kan verwennen. Zo lijkt hij ons ook leuk voor de tepels, of de schaamlippen of het frenulum en de corona van de penis.

De Tulip is gemaakt van een zijdezacht silicone materiaal en kan krachtig trillen, zij het niet heel "diep".

Deze vibrator maakt deel uit van onze nieuwe "Bloom"-reeks. De hele reeks is mooi verpakt, en wordt standaard geleverd met enkele leuke extra's: een satijnen opbergzakje, een satijnen blinddoek - beide in hemelsblauw - , een uitgebreide gebruiksaanwijzing met o.a. tips voor het schoonmaken, en natuurlijk de USB-oplader.

Alle vier de toys uit de Bloomreeks zijn voorzien van een "swipe technologie" om de verschillende vibratiestanden harder en zachter te zetten. Je glijdt met je vinger over de bloemetjes en voila, harder of zachter al naargelang je naar links of naar rechts 'swipet'. 

Er zijn 5 verschillende patronen en 5 intensiteiten per patroon. Een patroon kies je door op de - enige - knop op de vibrator te duwen. Met dezelfde knop zet je de vibrator ook aan en uit, door er een paar seconden aan een stuk in plaats van kort op te duwen.

De Bloom toys zijn volgens de fabrikant 'spatwaterdicht', dat wil zeggen dat je ze onder de kraan kan reinigen en ook mee in de douche kan nemen, maar dat je hem best niet helemaal onderdompelt in bad of jacuzzi.

 

Kenmerken:

Materiaal: Siliconen, ABS

 

Variabele vibratiestanden

Spatwaterdicht

 

 

 

 

Glijmiddel op waterbasis gebruiken

 

USB Oplaadkabel meegeleverd

 

Zeer stil

Oplaadtijd: 70 min

 

Lengte: 12 cm

 

2 jaar garantie.

Videos Hide Videos Show Videos