Bloom The Rose G-Spot Vibrator

€79.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.

Deze The Rose is een flexibele staafvibrator met een mooie kromming, zodat je ze bij het in en vooral ook het uitbewegen als G-spotter kan gebruiken. Het materiaal is zijdezacht en glad, en dus heel aangenaam op de huid.

De flexibiliteit maakt dat je er op een andere manier mee kan spelen dan met harde, onbuigzame toys. Zo kan je er sneller mee in - en uit bewegen, zonder dat het oncomfortabel wordt.

Je kan deze mooie vibrator ook perfect als uitwendig speeltje voor een volledige massage van de vulva gebruiken. Het slanke stuk in het midden en de randjes op het uiteinde kunnen voor een interessante variatie in de sensaties zorgen, zowel op de clitoris als bij het in en uitbewegen.

Voor anaal gebruik is deze vibrator door het gebrek aan een basis of handvat echter niet geschikt.

 

The Rose kan krachtig trillen, zij het niet heel "diep".

Deze vibrator maakt deel uit van onze nieuwe "Bloom"-reeks. De hele reeks is mooi verpakt, en wordt standaard geleverd met enkele leuke extra's: een satijnen opbergzakje, een satijnen blinddoek - beide in hemelsblauw - , een uitgebreide gebruiksaanwijzing met o.a. tips voor het schoonmaken, en natuurlijk de USB-oplader.

Alle vier de toys uit de Bloomreeks zijn voorzien van een "swipe technologie" om de verschillende vibratiestanden harder en zachter te zetten. Je glijdt met je vinger over de bloemetjes en voila, harder of zachter al naargelang je naar links of naar rechts 'swipet'. 

Er zijn 5 verschillende patronen en 5 intensiteiten per patroon. Een patroon kies je door op de - enige - knop op de vibrator te duwen. Met dezelfde knop zet je de vibrator ook aan en uit, door er een paar seconden aan een stuk in plaats van kort op te duwen.

De Bloom toys zijn volgens de fabrikant 'spatwaterdicht', dat wil zeggen dat je ze onder de kraan kan reinigen en ook mee in de douche kan nemen, maar dat je hem best niet helemaal onderdompelt in bad of jacuzzi.

 

Kenmerken:

Materiaal: Siliconen, ABS

Variabele vibratiestanden

Spatwaterdicht

Glijmiddel op waterbasis gebruiken

USB Oplaadkabel meegeleverd

Zeer stil

Oplaadtijd: 80 min

Lengte: 20 cm 

Maximaal in te brengen lengte: 14 cm

Diameter maximaal: 3,50 cm

 

2 jaar garantie.

Videos Hide Videos Show Videos