Bloom The Orchid Wand Vibrator

€79.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Adding to cart… The item has been added

Een mooie kleinere Wand met zeer flexibele kop. Het materiaal is zijdezacht en glad, en dus heel aangenaam op de huid.

Een Wand is super als massager voor alle spieren, maar uiteraard ook leuk op de vulva of de penis. Leuk dus voor een volledige lichaamsmassage met eventuele happy ending.

De ronde silicone kop maakt een aangename stimulatie van de clitoris mogelijk via de beide buitenste schaamlippen, voor als je niet graag een te gerichte stimulatie van de clitoris wil. 

Als je heel opgewonden bent, dan is zo'n gerichte stimulatie vaak wel mogelijk.

Voor de penis geldt hetzelfde. In opgewonden toestand kan zo'n Wand ook bij mannen voor heel aparte en explosieve orgasmes zorgen!

 

The Orchid Wand vibrator kan krachtig trillen, zij het niet heel "diep".

Deze vibrator maakt deel uit van onze nieuwe "Bloom"-reeks. De hele reeks is mooi verpakt, en wordt standaard geleverd met enkele leuke extra's: een satijnen opbergzakje, een satijnen blinddoek - beide in hemelsblauw - , een uitgebreide gebruiksaanwijzing met o.a. tips voor het schoonmaken, en natuurlijk de USB-oplader.

Alle vier de toys uit de Bloomreeks zijn voorzien van een "swipe technologie" om de verschillende vibratiestanden harder en zachter te zetten. Je glijdt met je vinger over de bloemetjes en voila, harder of zachter al naargelang je naar links of naar rechts 'swipet'. 

Er zijn 5 verschillende patronen en 5 intensiteiten per patroon. Een patroon kies je door op de - enige - knop op de vibrator te duwen. Met dezelfde knop zet je de vibrator ook aan en uit, door er een paar seconden aan een stuk in plaats van kort op te duwen.

De Bloom toys zijn volgens de fabrikant 'spatwaterdicht', dat wil zeggen dat je ze onder de kraan kan reinigen en ook mee in de douche kan nemen, maar dat je hem best niet helemaal onderdompelt in bad of jacuzzi.

 

Kenmerken:

Materiaal: Siliconen, ABS

Variabele vibratiestanden

Spatwaterdicht

Glijmiddel op waterbasis gebruiken

USB Oplaadkabel meegeleverd

Zeer stil

Oplaadtijd: 90 min

Lengte: 22,50 cm 

Maximaal in te brengen lengte: 14 cm

Diameter maximaal: 4,30 cm

 

2 jaar garantie.

Videos Hide Videos Show Videos