Review Sharevibe


authorGeschreven door Rebecca in besprekingen
tag_pink

Hallo!

Mijn naam is Neoza, ik ben samen met Bieke. Wij studeren nog en wonen samen op kot in Gent.

Bieke en ik hadden al geëxperimenteerd met strapless strapons. We hadden enkele heel goedkope versies gekocht om eerst eens te testen. De resultaten van de goedkope strap-ons vielen wat tegen, maar we voelden dat met een betere strap alles gemakkelijker zou gaan. Hierbij onze bespreking van de Sharevibe van Fun Factory!

De Sharevibe van Funfactory is twee dagen na bestelling bij Loveware toegekomen, razendsnelle service trouwens.

In de doos van de Sharevibe zitten: een magnetische oplader, de Sharevibe, een trillende kogel (zit reeds in de rubber) en de handleiding.

Voor we de Sharevibe gekocht hadden dachten we (op basis van foto’s en filmpjes) dat het passieve deel een beetje te klein zou zijn. Het wordt dan ook vaak gekocht door heterokoppels die dit anaal gebruiken, en dan is het echt handig dat dit deel wat smaller is.

Het eerste wat we uitgeprobeerd hebben is de kogel, dat ding heeft kracht dat verzeker ik je! De kogel is perfect van vorm en grootte om het ene deel vast te houden en het andere deel op de clitoris van je partner te houden.

Wat we ook geprobeerd hebben is om de kogel tussen onze vulva’s te leggen terwijl er één persoon op de andere zit, zodat de twee clitorissen tegelijk gestimuleerd worden. Dat ging wat moeilijker, maar met enige oefening kan dit denk ik ook iets leuk zijn om als opwarmer te doen.

Toen mijn partner het actieve deel inbracht (het korte deel dus) moest ze effe slikken. Dit deel ziet er niet imposant uit maar het is zo gevormd dat het voelt alsof je iets heel groot in je hebt. We waren eerst bang dat dit problemen ging geven, maar dit was uiteindelijk het geval niet. Bij onze goedkopere straps voelde de drager niet zo veel, maar nu echt wel!! Het passieve deel bleek dan ook totaal niet te klein te zijn (ik heb wel geen kinderen en ben redelijk nauw aan m’n vagina).

De eerste positie die we probeerde was uiteraard de missionarishouding, dat ging zoals verwacht vlot. Op z’n ‘hondjes’ ging ook heel goed, in deze stand voelt de drager het meest. En de derde positie was mijn vriendin die op haar rug (zij draagt de strap) lag en ik die met mijn benen open op haar ging zit. Bij onze vorige straps lukte dit niet, ze schoten er uit of het voelde oncomfortabel, en nu ging dit perfect! Je mag zelfs redelijk wild zijn, het schiet er niet uit!

Al bij al raad ik dit product ten zeerste aan. De kwaliteit van de siliconen is super, de kogel kan je apart gebruiken, hij is oplaadbaar en hij blijft heel goed zitten. De vibraties voel je bij allebei de partijen goed, hoewel het moeilijker is voor de passieve persoon om clitoraal gestimuleerd te worden dan bij de actieve persoon (door de inkeping).

Het is uiteraard wat prijzig, maar als je echt een strapless strap-on wilt, dan moet je zeker deze kopen, het is het geld waard!

Note: Mijn partner en ik gebruiken altijd afgeknipte (nylon)kousen met een gat in om de strap op zijn plaats te houden. Wij hebben dit soort strap-on niet gekocht omdat het strapless is maar omdat allebei de partijen genot hebben, en je dicht en op elkaar kan liggen. Als je bekkenbodemspieren sterk genoeg zijn zal je hem zo kunnen ophouden ook (je kan deze spieren trainen met chinese balletjes).

Voor een opdracht voor school heb ik de strap gebruikt om te fotograferen en hier is de foto (analoog gefotografeerd met een technische camera).


Share/Save

Reageer

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.