Pearly vibrator (oftewel, yes, yes, oh yesssss!!)


authorGeschreven door Lovelycouple in besprekingen
tag_pink

Bij het laatste bezoekje aan de Loveware winkel waren we op zoek naar nog wat extra massageolie. Gezien de winter maar bleef aanslepen waren we al aardig door de voorraad olie en kaarsjes heen.

Jammer genoeg bleek Fun Factory de productie van onze favoriete olie te hebben beëindigd :( We hebben dan maar snel nog een voorraad ingeslagen om de zomer mee door te komen :).

Dit alles echter geheel terzijde want we kregen ook de Fun Factory Pearly deluxe vibe in handen. Een purperen zachte silicone vibrator met oplaadsysteem.

We hebben al een aantal speeltjes van Fun Factory en het moet gezegd worden, ze blijven heel lang opgeladen, hebben een indicator om aan te geven wanneer ze opgeladen zijn en schakelen dan zelf de lader uit ook.

De lader zelf is geschikt voor een heel aantal speeltjes van Fun Factory en los te verkrijgen zodat je maar één keer een lader hoeft te kopen om met al je speeltjes te kunnen werken (en geen schuif vol in elkaar geknoopte laders krijgt).

 

Qua bediening is het een eenvoudig concept. Een rood knopje met het Fun Factory logo om op en af te zetten en een + en - knopje om van stand en sterkte te veranderen. Persoonlijk prefereer ik gewoon hard vibreren.

Een eerste keer uitproberen was mindblowing. Binnen een minuut was ik klaargekomen en dat is me nog nooit overkomen. En om zeker te zijn dat het geen toeval was heb ik dat nog een paar keer overgedaan.

Dit is dus wel duidelijk de meest intense van alle vibrators die ik in huis heb. Om heel eerlijk te zijn, ik ben de tel van hoe vaak ik al met dit ding ben klaargekomen al lang kwijt.

Zelfs bij het schrijven van dit artikel kan ik het niet laten om hem nog eens uit te proberen, ik heb hem nu toch bij de hand om de knopjes te beschrijven. :)

Het enige minpunt dat we bij de Fun Factory speeltjes hebben ondervonden is dat de silicone buitenkant als een magneet stof aantrekt. Het is dus echt wel een must om ze in een doosje of tasje te bewaren en niet in je ondergoedlade.

Share/Save

Reacties

knoppen

Hallo,

Ik krijg dit apparaat niet aan de gang helaas..
Soms vibreert hij even als ik op de rode knop druk, maar vervolgens houdt hij ermee op.
Ik heb hem net, dus misschien is hij niet lang genoeg opgeladen? Ben zó benieuwd!
Gr. M.

Garantie

Hoi! Heb je hem ontgrendeld? (tegelijk op de plus knop en de FUN knop duwen). Als je hem echt niet aan de praat krijgt, is er altijd de garantie. Je gaat er best terug mee naar de verkoper om een nieuw exemplaar te krijgen. Op alle toys heb je twee jaar garantie, so don't be shy!!

Reageer

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Fun Factory Pearly vibrator
69,90EUR
Niet beschikbaar