Nieuwe workshop!


authorGeschreven door Rebecca in
tag_pink

Lang verwacht en binnenkort is het zo ver: Loveware organiseert nu ook een tegenhanger van de workshop pijpen en aftrekken, namelijk ééntje over de vrouwelijke seksualiteit, speciaal voor mannen die hun aanpak en technieken (nog) willen verbeteren. Vrouwen zijn ook welkom.


 

De workshop wordt gegeven door Vanessa De Smet, gecertificeerd seksuologisch lichaamswerkster en organisator van o.a. workshops over aanraking en toestemming, intimiteit en knuffelavonden ("cuddle parties") in het Antwerpse. 

Wil je graag bijleren over de anatomie van de vrouwelijke geslachtsdelen, haar wondermooie erectie en welke communicatie, aanwezigheid en aanraking deze helpen ontspannen en bloemen? Als vrouw en als lichaamsgerichte seksuologe deel ik graag mijn kennis met je.

Naast de 'les' over anatomie, opwinding en orgasmepatronen, is er ook ruimte om als groep in gesprek te gaan op basis van specifieke vragen die spelen bij ieder van ons. Dit is een informatieve, maar ook gezellige avond waar we op een speelse manier gaan bijleren. Je gaat met heel wat praktische kennis weer naar huis ;)

home image: 
Share/Save

Reageer

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.