loving mastermind


authorGeschreven door Emmanuelle in sex & the city
tag_pink

Als het goed wordt gespeeld is er niets zo spannend als 'the mindgame'. Je kan het nergens kopen, je moet het leren. Ik speel het al een tijdje online met een virtuele meester en tot nu toe hebben we nog maar één reële indirecte afspraak gehad. Ik sprak af met een andere man op café, want dat wou hij. De virtuele meester kwam (echt) binnen en liet me weten per sms dat hij er was. Hij gluurde van op afstand naar mij, en ging toen weer buiten.

Voor een buitenstaander klinkt dit misschien banaal, maar ik verzeker je, op dat moment pompte de adrenaline door mijn bloed. Ik had hem nog nooit gezien, zelfs niet op foto. We hadden wel al veel gebeld, dus had ik een vreemdsoortig vertrouwd gevoel. Een wildvreemde man die zo'n effect op je heeft. Dat is op z'n minst gezegd 'mindblowing'.

Ik werd helemaal gek toen ik hem nadien opbelde en hij me zei dat ik niet mocht langskomen. Hij wou dat ik eerst met die andere man naar bed zou gaan. Compleet geschift, 'complete control freak', compleet geil. Dit spel ging lang door, want ik had moeite met alle opdrachten die hij voor me verzon. En nog steeds. Eigenlijk had/heb ik het meeste moeite met de liefdeloosheid die er rondhing als een ijzige mist.

Vandaar dat ik onlangs m'n Meester eruit heb gegooid, omdat hij harteloos is. Oh contradictie! Ik wil er één die me liefdevol behandelt alvorens hij me vernedert. Dat is cruciaal. Zonder liefde geen vernedering.

Tegenstrijdige groet, E.

Share/Save

Reacties

Beste Emmanuelle, je zal

Beste Emmanuelle, je zal zeker nog wel iemand ontmoeten die je wil liefhebben en tegelijk geniet van dat beetje doen afzien. Iemand die al je zintuigen op de proef stelt bij een heerlijke bestraffing en waaraan je je onvoorwaardelijk kan geven. Je zou er nog van versteld staan hoeveel mensen van dit soort spelletjes kunnen genieten. Wees dus niet op zoek naar een meester, maar naar een minnaar en geliefde, die je meester wil zijn.

Reageer

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.