Meer van Lovelycouple

Bespreking We-Vibe Touch

Het grote voordeel van vrouw zijn is dat je een geweldig assortiment aan vibrators hebt om jezelf mee te verwennen terwijl mannen het met maar een paar exemplaren moeten stellen...

De zoektocht naar een goede ballgag

“Zeg schat, heb je die foto gezien die ik je doorstuurde?”

“Over welke van je afgelopen dertig mails heb je het?”

“Die met die ballgag.”

“Hebben we niet nog zoiets liggen?”

Ultiem Verlangen bespreking

We houden van erotische spelletjes (zowel letterlijk als figuurlijk), en toen Rebecca Ultiem Verlangen in haar assortiment kreeg moesten we het meteen hebben om uit te proberen. Nookii...

Wat is nu de leukste Zweep/Flogger?

Je hebt veel leuke modellen en materialen van zwepen/floggers. Wat je het lekkerste vindt moet je zelf bepalen, maar dit is waar ik straf mee krijg als ik stout ben geweest (en waar ik van geniet.)

Bespreking Wartenberg Wiel

Een Wartenberg wiel of pinwiel bestaat uit een serie van scherpe punten die rond een as draaien en waarmee je sensation play kan doen.

Les petits bonbons sont chaudes

Deze kleine massagekaars zagen we staan tussen de Les Petits Bonbons collectie, en dus wilde we ze ook uitproberen om de collectie compleet te maken. Onze vorige massagekaars was opgebruikt, dus waren we toch toe aan een nieuwe.

Les Petit Bonbons - Rose Petal Explosion

We hadden al goede ervaringen met de bed of roses set van bloemblaadjes en massage. Uit de reeks Les Petits Bonbons kozen we onder meer deze set geparfumeerde rozenblaadjes om...

Ladyshape triangle, een bespreking

Omdat ik meestal strings draag, probeer ik er zoveel mogelijk op te letten dat er geen "onafgewerkte" stukjes daar beneden zijn. Normaal scheer ik dus alles weg, maar mijn vriend vindt het soms wel leuk als er nog een beetje kleur te zien is, en...

Pearly vibrator (oftewel, yes, yes, oh yesssss!!)

Bij het laatste bezoekje aan de Loveware winkel waren we op zoek naar nog wat extra massageolie. Gezien de winter maar bleef aanslepen waren we al aardig door de voorraad olie en kaarsjes heen.

Bespreking klaverklemmen

Met deze klaverklemmen heb ik een haat/haat verhouding. Ik haat het als mijn meester ze op me zet en ik haat het als ze er plots weer af gaan.

Lovelycouple

Ik ben
Speeltjes zullen niet op magische wijze al je problemen oplossen, maar ze helpen om tijd voor elkaar te maken. Om te laten zien dat je nog steeds intense gevoelens hebt en verlangt naar passie en aandacht. Wanneer was de laatste keer dat je een rode roos kreeg? Je laatste massage? Je laatste keer samen onder de douche waarbij je je er niet druk om maakte dat je haar niet nat mocht worden maar je gewoon genoot van gestreeld te worden? De laatste keer dat je van de wereld was toen je intens klaarkwam en je je tegen je partner aannestelde om liefkozend aangeraakt te worden als naspel? Voor al die momenten zijn een berichtje dat zegt waar je naar verlangt en een eenvoudig speeltje al magische ingrediënten. Neem gewoon een streelveertje Niets anders dan een pluimpje en toch iets wat ervoor kan zorgen dat je tijd voor elkaar maakt. Kies zelf of je je laat verwennen of je degene bent die genot schenkt. Ga liggen, ontspan je en denk aan niets anders dan de paar centimeters van je huid die zijdezacht verwend worden. Laat horen dat je het fijn vind, dat je geniet en geef je over aan je geliefde. En moest je nu zo ontspannen zijn dat je toch in slaap valt, dan is er nog altijd morgen om met een stout SMSje (of fotoberichtje als je durft) te laten zien hoe je genoten hebt.
Laatst Geschreven
Bespreking We-Vibe Touch
Favoriete toys
Zijden blinddoek van Regards Indiscrets
Op mijn nachtkastje
Tracy Cox Super hot sex