Je Joue geeft Sexpositieve draagtas cadeau


authorGeschreven door Rebecca in
tag_pink

Je Joue is een Brits merk dat een héél belangrijk aspect in vibratorland onder de knie heeft. Hun motoren zijn "rumbly", dus diep, in plaats van "buzzy", d.w.z. oppervlakkig. Dat soort motoren geeft vibraties die tenminste ergens komen (en waar je mee kunt thuiskomen). 

Goedkopere motoren geven een oppervlakkige vibratie, wat sommigen ertoe aanzet steeds krachtiger vibrators te kopen. Maar als je vibraties DIEP zijn (ofte RUMBLY), dan is dat meestal niet nodig. Diepere vibraties zijn aangenaam zonder dat ze héél krachtig hoeven te zijn. 

Het komt allemaal neer op de kwaliteit van het design, folks. Je Joue heeft daar van meet af aan  geen milimeter op toegegeven. De toys zien er dus niet alleen prachtig uit, ook de binnenkant mag er wezen.

Mijn absolute tijdloze favoriet bij de Je Joue toys is de discreet in de hand liggende Mimi vibrator. Een prachtig speeltje, waarmee je trouwens elk lichaam kan masseren en genot kan geven, maar echt wonderen doet voor de schaamlippen en alle structuurtjes die daaronder liggen.

Combineren met een beetje glijmiddel, eventueel een warm badje.... mmmmh.

Gratis denim tote bag met sekspositieve boodschap


Je Joue is "Proudly designed in the UK" en met een sekspositieve boodschap, die ze nu ook op een leuke denim Tote bag hebben gezet.

Die draagtas in stoer denim krijgt u gratis en helemaal automatisch geleverd bij elke aankoop van een Je Joue toy (vanaf 1 december 2016 en tot zo lang de voorraad strekt).

Om hun sekspositieve boodschap te verspreiden (van A tot Z) maakten ze dit korte filmpje:

 

Share/Save

Reageer

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
MiMi vibrator
79,00EUR