Gezocht: Testers voor "Elixir de Couple"!


authorGeschreven door Rebecca in
tag_pink

Gezocht: testers van het nieuwe ELIXIR DE COUPLE van YESforLOV

Ik ben grote fan van het merk YESforLOV. Hun 2-in-1 gels, glijmiddelen en massageoliën zijn vele malen beter dan de gangbare, bekendere merken die je bij de drogist of apotheker kan vinden. 

Het merk brengt nu, na enkele jaren onderzoek en ontwikkelingn een intieme gel uit voor koppels. De gel belooft tegelijk de prestaties van de man én de opwinding en orgasmekwaliteit van beide partners te vergroten. 

De gel heet "Elixir de Couple: Sensations & Prouesses", wat je kan vertalen als "Sensaties en Prestaties".

Zelf ben ik een grote fan van het merk YESforLOV. Hun 2-in-1 gels, glijmiddelen en massageoliën zijn wat mij betreft vele malen beter dan de gangbare, bekendere merken die je bij de drogist of apotheker kan vinden. Toch ben ik heel erg benieuwd naar de werking van deze "koppelgel" en zou ik hem door drie koppels willen laten testen. 

Testers gezocht

In samenwerking met seksuologe Vanessa Muyldermans geef ik daarom aan drie koppels de kans om het product te testen, in ruil voor een korte getuigenis (fimpje) achteraf. Het filmpje zal gepubliceerd worden op de Simply Love blog van Vanessa en haar nieuwe Youtube kanaal waar mensen vertellen over seksualiteit en relaties.

Het komt er op neer dat we een kort interview van je afnemen waarin je ons vertelt of het product het gewenste of beschreven effect had. Je mag dus niet verlegen of cameraschuw zijn! 

Ben jij ook benieuwd? En wil je het product samen met je partner voor ons testen? Zet dan een commentaar hieronder en wij nemen contact op. Wie weet kijg jij dan het nieuwe product "Elixir de Couple" (ter waarde van 34,90 euro) toegestuurd samen met een gebruiksaanwijzing.

Alvast bedankt, in naam van mezelf, Vanessa en al die koppels die dankzij jou misschien in aanraking komen met een (hopelijk) fantastische aanvulling op het seksuele spel. ^^

Share/Save

Reageer

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.