Meer van Chip and Dale

Review Fun Factory Duke

The Duke, een indrukwekkende naam voor een nieuw speeltje van Fun Factory. En hij doet zijn naam eer aan: een echte heer in bed, dat is hij zeker!

Review - Tenga Fliphole

Mijn allereerste bespreking van een seksspeeltje, dus ik was wel wat zenuwachtig voor ik het ging uitproberen. Enkele dagen voordien had ik van Loveware de Fliphole toegestuurd gekregen. De Fliphole is...

Chip and Dale

Ik ben
Dat is al een foute starter, voor alle duidelijkheid: wij zijn twee jongens/mannen. Beiden vooraan in de twintig, en al vier jaar een koppel. We studeren beide nog, en dit zal nog wel even doorgaan. Werken is voorlopig nog niet aan de orde. Toch houden we beiden van reizen en citytrips. Ook met onze seksdrive is niets mis: de resultaten daarvan kan je hier lezen. Enjoy ;) Ohja, we zijn beiden grote fan van Mickey Mouse en Disney. Vandaar 'Chip and Dale' ...
Laatst Geschreven
Review Fun Factory Duke
Favoriete toys
De Fleshjack staat met stip op één. Maar ook een cockring kan ons wel bekoren.
Op mijn nachtkastje
Mijn iPad, iPhone, oortjes voor muziek en uiteraard een flesje glijmiddel (Mooi verstopt, dat wel)