Black Friday Deal op Fun Factory


authorGeschreven door Rebecca in
tag_pink

Er wordt maar heel zelden korting gegeven op de geweldige Fun Factory toys. Dus is dit een buitenkans!

Black Friday is op korte tijd net als in de VS dé koopjesdag bij uitstek geworden in onze contreien. Goed nieuws dus als u toch al een pikant kerstcadeau plande.

Vanaf vrijdag 25 november tot en met zondag 27 november kunt u - online zowel als in de winkel - 20% korting krijgen op alle Fun Factory toys.

Om de korting te krijgen, vult u code BLACKFUN in tijdens het bestelproces.

Bovendien krijgt u er - per bestelling - automatisch (u hoeft de cleaner niet in de bestelmand te leggen) één gratis toy cleaner bovenop.

Vanaf een aankoop van 89,90 euro (na korting) krijgt u er ook - opnieuw automatisch - een designer toybox bij cadeau, om al dat leuks discreet en stofvrij in op te bergen.

Mijn aanraders bij de vibrators: Tiger als u graag zowel een mooie dildo als een krachtige vibrator heeft, de Miss Bi als u graag tegelijkertijd clitorale uitwendige én inwendige stimulatie heeft, de Stronic als u graag heen en weer geschud wordt op uw bed*.

Eerste vibrator en/of liefst alleen uitwendige stimulatie van schaamlippen en clitoris? Uw vulva is gecoverd met de nieuwe Cayona, en ook de bestseller Amorino doet het ook qua vulvastimulatie altijd goed.

Zin in anale avonturen? Dé beginner plug bij uitstek, waarbij u of uw partner al snel zin krijgt in iets méér, is de Bootie.

*Yes, de Stronic beweegt heen en weer, uit zichzelf!

Extra Christmassy TIP: Miss Bi, Tiger, Stronic drei en Big Boss zijn nu ook verkrijgbaar in de classy nieuwe "blackline" variant: toy zowel als bedieningselement zijn in mat / glanzend zwart uitgevoerd.

Graag gedaan!

home image: 
Share/Save

Reageer

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.