Bestsellers Fun Factory nu in classy zwart!


authorGeschreven door Rebecca in merken
tag_pink

Vanaf nu verkrijgbaar in de winkel, online, en via onze FUN party's: de Blackline versies van de populairste Fun Factory toys. Heel erg elegante versies zijn dit, in mooi mat en glanzend zwart uitgevoerd.

Ze zien er classy uit en kunnen zo onder de kerstboom, al is mijn drempel wat dat betreft misschien wat lager dan de uwe. ;)

Miss Bi was al een van de absolute aanraders, en in het zwart ziet ze er nu ook om op te eten uit. Miss Bi bestond al in grape (een soort paars), india red (vuurrood) en turquoise. De bediening is dan telkens in glanzend wit. Met de blackline wordt het dus zwart over de ganse lijn.

Met de Tiger G5 en de Big Boss net zo. De gekleurde varianten hebben een wit bedieningselement, de Blackline versie is volledig zwart.

Fans van het merk hebben op de foto van de voorpagina nog een heel interessante toy ontdekt: de langverwachte Laya II, de oplaadbare versie van de onverwoestbare* klassieker "Layaspot". Nu komt er dus - weldra, weldra - een oplaadbare versie. Die zal normaal tegen Valentijn in mijn winkel liggen.

*Van die bewuste Layaspot heb ik al meer dan 10 jaar een exemplaar dat nog steeds zijn best doet en naar behoren werkt.

Share/Save

Reageer

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.