Twenty One

Product

Wist je dat 75 procent van de vrouwen stimulatie van de clitoris nodig heeft om klaar te komen?

Twenty One is een prachtige vibrator in de vorm van een diamant. Net als een diamant heeft Twenty One vele facetten. Het heeft de perfecte afmetingen om prima in de hand te liggen en precieze stimulatie te geven.

Gebruik de platte kant voor massage van alle erogene zones, gebruik de zijkantjes en de facetten om intrigerende stimulatie te geven op de schaamlippen en de rest van de vulva. Gebruik de punt voor de clitoris of voor ondiepe stimulatie van de ingang van de vagina.

Twenty One is de eerste vibrator van ons favoriete accessoiremerk Bijoux Indiscrets, en het heeft alles om een klassieker te worden. Een prachtig en discreet sensueel geschenk.

7 vibratiepatronen, 3 intensiteiten, krachtig!

Waterproof en oplaadbaar.

Geleverd met USB lader en opbergdoosje.

 

Meer

Twenty One is de eerste vibrator van ons favoriete accessoiremerk Bijoux Indiscrets, en het heeft alles om een klassieker te worden. Een prachtig en discreet sensueel geschenk. 7 vibratiepatronen, 3 intensiteiten, krachtig! Heel fijne bijkomstigheid is dat u een harde vibrator zoals deze kunt combineren met silicone massagegel. (De meeste toys zijn tegenwoordig van silicone en worden best NIET met silicone massagegel gecombineerd.) Geweldig nieuws voor de vele fans van silicone gels dus! Waterproof en oplaadbaar.

Details

4,6 x 6,5cm
Oplaadbaar. USB lader meegeleverd.
Reinigen met water en zeep of met toy cleaner.
Lichaamsveilig ABS-plastic.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
49,95EUR
Beschikbaar