Burleske pasties

Product

Uitdagende pasties in zacht zwart leder met strikjes en schattige kwastjes. 

U kunt er uw partner urenlang mee hypnotiseren.

De pasties kleven vanzelf. U verwijdert de plastic beschermfolie om de pasties op uw borsten te plaatsen.

Na gebruik plaatst u de beschermfolie terug.

Wil u extra plakkracht, dan kan u altijd bijkomende lichaamstape aanbrengen. Lichaamstape is doorzichtige, dubbelzijdige tape en vindt u in lingeriewinkels of bij Veritas.

Er is ook een variant met veertjes (feather), en eentje met strikjes (bow).

Meer

Bijoux Indiscrets is een jong boudoirmerk uit Barcelona. De designer haalt haar inspiratie bij de gelijknamige erotische roman van Denis Diderot, waarin een magische ring de sleutel is tot een wereld vol fantasie en erotiek. Bijoux Indiscrets is een uitnodiging om voor sensuele verrassingen te zorgen.

Details

Deze pasties zijn herbruikbaar, op voorwaarde dat u na gebruik de plastic beschermfolie terug in de pasties plakt. Als u merkt dat de lijm niet meer goed houdt, kan u dit hernieuwen door de klevende zijde met milde zeep en water te wassen. Laat ze aan de lucht drogen en plaats de plastic beschermfolie terug. Bewaar de pasties stofvrij en in hun origineel opbergdoosje.
Leder.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
24,95EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Rebecca
04/03/2009 - 16:43

Pasties, is er eigenlijk een mooi Nederlands woord voor, behalve tepelkwastjes? Ze hebben niet noodzakelijk kwastjes, dus laten we het maar op pasties houden. De vrolijke tepelbedekkertjes zijn aan een opmars bezig, zonder dat ze ooit mainstream zullen worden, met hun connotaties met burleske striptease. Dit maakt het dragen ervan een tikkeltje gewaagd en zeer sexy. Maar is het wel iets voor mij, zult u zich afvragen. Hoe draag ik ze zonder belachelijk over te komen? Blijven die wel hangen en hoe?