Sein Nu

Product

Borsten in een lijstje: beugelbeha waarin je borsten perfecte steun vinden en tegelijkertijd alle vrijheid hebben. Het is onze favoriet omdat het een sensationele ervaring is je borsten op deze manier ingelijst te voelen! Het zwarte lijnenspel van de bandjes geeft een geraffineerd effect en een hoog draagcomfort. En... als je kleine borstjes hebt, krijgen deze in de Sein Nu beha toch alle aandacht.

Love from Holland is stoere, verleidelijke lingerie waarin iedere vrouw zich zowel sterk als sexy kan voelen. Deze in Nederland bedachte en grotendeels in België vervaardigde sexy lingerie wordt exclusief bij Loveware verkocht!

NIEUWE flexibele maten S, M, L en XL. Omdat de omvang van de BH met bandjes op rug en schouders volledig aan te passen is, is vooral de cupmaat van belang. Op de website van Love from Holland vind je je juiste maat terug.

Meer

Reviews van de website van MailFemale: "heerlijk om de hele dag je bloesje te voelen glijden langs je tepels, en al helemaal opwindend wanneer je de open X nog onder je mantelpkaje draagt." "Op advies van de aardige Mailfemale verkoopster aangepast en Gekocht. Het is waar dat je opeens borsten krijgt, ook al heb je zoals ik maatje 75AA :-) Dank je wel en een aanrader!!" "Heel apart en spannend om aan te hebben! De beugels en bandjes geven het gevoel dat je een bh aan hebt, waardoor je steeds extra bewust bent dat je borsten onder je kleding toch ontzettend bloot zijn. Dit voelt bloter dan zonder bh! Overigens is de "perfecte ondersteuning" in de omschrijving overdreven, als je zwaardere borsten hebt dan het model op de foto geeft deze bh natuurlijk geen echte ondersteuning."

Details

Verkrijgbaar in Europese maten (zie drowpdown) en ook in hte nieuwe flexibele maatsysteem S, M, L en XL. Omdat de omvang door bandjes op de rug en de schouders volledig aan te passen is, is het de cup de van belang is. Kijk op http://lovefromholland.com/size-information-love-from-holland/ voor een meer info over de maten.
Zwart.
Handwas op 30° C max.
81% PA / 19% PUE. Comfortabel, mooi en degelijk afgewerkt.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
59,50EUR
Beschikbaar