Quarter Cup

Product

Elegante beha waaruit je borsten eigenwijs naar boven priemen. De beha heeft een beugel en het kwart cupje is padded.

Love from Holland is stoere, verleidelijke lingerie waarin iedere vrouw zich zowel sterk als sexy kan voelen. Deze door de Nederlands Hanni Jagtman bedachte en grotendeels in België vervaardigde sexy lingerie wordt exclusief bij Loveware verkocht!

Flexibel maten S, M, L en XL. Omdat de omvang van de BH met bandjes op rug en schouders volledig aan te passen is, is vooral de cupmaat van belang. Op de website van Love from Holland vind je je juiste maat terug.

Meer

Reviews van de website van MailFemale: "Mooie beha, gewaagd en toch chic. Kado gekregen in 75c, ik heb eigenlijk een d cup maar dat past gelukkig goed. De 1/4 cups ondersteunen maar minimaal, zeker als je niet zo stevige borsten hebt, wat deze beha voor mij wel HEEL spannend maakt om te dragen..." "zit perfect en is zeer sensueel" "Erg mooi!"

Details

NIEUWE flexibele maten S, M, L en XL. Omdat de omvang van de BH met bandjes op rug en schouders volledig aan te passen is, is vooral de cupmaat van belang. Op http://lovefromholland.com/size-information-love-from-holland/ vind je je juiste maat terug.
Zwart.
Handwas op 30° C max.
81% PA / 19% PUE. Comfortabel, mooi en degelijk afgewerkt.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
64,50EUR
Beschikbaar