Open X

Product

Onze favoriete vingerslip. Soms wordt ons gevraagd: waarom zou je een slip dragen als het hele kruis eruit is geknipt? Het open kruis biedt je het antwoord! De zachte, stevige stof geeft je het veilige gevoel van een slip: je bent bloot maar niet naakt. Je blote kruis zendt de hele dag sensuele prikkels uit. Stoer en subtiel...

Love from Holland is stoere, verleidelijke lingerie waarin iedere vrouw zich zowel sterk als sexy kan voelen. Deze in Nederland bedachte en grotendeels in België vervaardigde sexy lingerie wordt exclusief bij Loveware verkocht!

Meer

Reviews van de website van MailFemale: "Vandaag heb ik de Open X aangehad onder mijn mantelpakje op kantoor, samen met de quarter bra en een paar mooie stilletto's. Ik voelde me echt geweldig....mijn harde tepels gleden steeds langs mijn zijden blousje en mijn blote kruis werd inderdaad de hele dag sensueel geprikkeld, terwijl ik me niet naakt op kantoor voelde. Van dit alles werd ik zo ontzettend geil dat ik tussen de middag mijn auto heb gepakt en mijn man op zijn kantoor ben gaan verrassen! Een verrassing die hij volgens mijn nooit meer vergeet!" "Geweldig! Wat een verrassing als je je kleren uittrekt!" "Meestal verras ik mijn vriend met het dragen van deze slip, maar laatst ......... verraste hij mij! Stiekem had hij mijn Open X aan!! Zijn glad geschoren ballen en penis kwamen er prachtig in uit! En deze keer was ik degene die als eerste verschrikkelijk opgewonden raakte! Zo zie je maar... plezier voor twee gegarandeerd!"

Details

Europese maten. Comfortabel en stretchy.
Zwart of rood.
Handwas op 30° C max.
81% PA / 19% PUE. Comfortabel, mooi en degelijk afgewerkt..

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
39,95EUR
Beschikbaar