Lipstick hartjes

Product

Mooie handgemaakte vibrator van de Manufaktur Playstixx in Berlijn. Met de hand gemaakt, waardoor elk exemplaar uniek is.

In deze Lipstick vibrator zijn hartjes ingewerkt die uit het midden van de vibrator zelf lijken te komen. 

Playstixx, dat is Stefanie Dörr, een beeldhouwster en feministe die uitstekend op de hoogte is van de anatomie en wensen van het vrouwelijke lichaam.

Deze klassieke vibrators worden slechts zelden in zacht silicone gemaakt, zodat deze glad is, niet te dik, en toch een beetje meegeeft. Ideaal voor vrouwen die niet te veel frictie kunnen verdragen, een niet te grote klassieke staafvibrator wensen, en hun materiaal graag in zacht en veilig anti-allergeen silicone hebben.

Een plus is ook de eenvoudige, klassieke bediening met draaiknop onderaan, waarmee u de vibrator traploos harder of zachter kunt zetten.

Meer

Playstixx dildo's en vibrators worden met de hand gemaakt in het atelier van beeldhouwster en feministisch onderneemster Stefanie Dörr.

Details

17,5 cm lang met een diameter van 3,5 cm.
Reinigen met toy cleaner of water en zeep.
Silicone.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
98,00EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Rebecca
19/07/2012 - 15:58

Stefanie Dörr is met haar "Manufaktur Playstixx" in hartje Berlijn al sinds 1996 pionier in de vervaardiging van dildo's en vibrators van kwaliteit "voor vrouwen en iedereen die vrouwen graag ziet".