G5 Moody vibrator

Product

*** Dit zijn de allerlaatste exemplaren, Moody is uit productie ***

 

Fan van het merk als we zijn, kunnen we alleen maar blij zijn met de terugkeer van de Stubby in herlaadbare versie!

De nieuwe naam is Moody en net als de andere G5's is hij stevig maar flexibel, in tegenstelling tot veruit de meeste staafvibrators op de markt.

EN hij is ook nog eens heel krachtig. De vibraties zijn voelbaar overal in het compacte lijfje en héél sterk op het puntje, terwijl de motor toch in de bedieningsgreep zit. TOP!

De vorm van de Stubby mag er op het eerste gezicht een tikkeltje vreemd uit zien, toch is het een fantastisch ding. Het scherp gebogen uiteinde is een geweldige massager voor de G-Spot of prostaat.

De ribbeltjes stimuleren de vulva op zeer aangename wijze, maar zijn ook voor vaginale massage enorm leuk.

De "kraag" van de Stubby zorgt er voor dat je haar (of is het hem?) ook voor anale of prostaat stimulatie kunt gebruiken, en bij vaginale stimulatie trillen op die manier de schaamlippen mee.

Handig:

- Press FUN to play knop: instant aan- en uitzetten!

- Vergrendeling mogelijk voor discreet transport.

- 6 vibratie intensiteiten.

- 6 vibratie ritmes.

- 100% waterproof

- Oplaadbaar met de meegeleverde universele USB oplader. (Het makkelijkste is om deze te laden met bijvoorbeeld de adapter van uw smartphone of tablet).

 

OPGELET: De allereerste laadbeurt kan 16 uur in beslag nemen.

REVIEW: Zie bespreking van Luna van Climaximaal.

Meer

100% waterdicht. Herlaadbaar. Makkelijk te reinigen. Sterke, stille en duurzame motor. Intuïtieve en ergonomische bediening. USB-lader meegeleverd. Stil.

Details

Volledige lengte 18,8 cm, Ø 4,2 cm
Wordt geleverd met een magnetische USB-oplader. Pas op, voor het eerste gebruik moet u de herlaadbare batterij helemaal opladen, en dat kan tot 16 uur in beslag nemen. U laadt hem op door de magnetische lader op de twee contactpunten onderaan te klikken, de USB kunt u ofwel in uw computer, ofwel via een adapter in uw stopcontact steken. Wij raden aan met een adapter te werken, bijvoorbeeld die van uw smartphone of tablet. Blijft 6 maanden standby wanneer volledig geladen. NOOIT voor langere tijd "leeg" opbergen.
Reinigen met water en zeep voor en na ieder gebruik, of met een toy cleaner.
Lichaam in 100% medisch silicone. Controle unit in ABS plastic.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
99,90EUR
Beschikbaar